Израелските военни разрушиха къщата на бащата на командира на бойното

...
Израелските военни разрушиха къщата на бащата на командира на бойното
Коментари Харесай

Израел удари дома на бащата на командира на Хамас в Газа

Израелските военни унищожиха къщата на бащата на командира на бойното крило на ислямското придвижване Хамас - Бригадите " Иззедин ал-Касам " - Мохамед Дейф в линията Газа. Това заяви телевизионният канал Al Mayadeen, съобщи ТАСС.

Според телевизионния канал вследствие на израелския удар братът на Дейф е бил погубен, а членове на фамилията му са били затрупани под руините на къщата. Няма предоставена информация дали водачът на бригадите " Иззедин ал-Касам " е бил в постройката по време на нейното заличаване.

Хамас също не е дал информация за положението на Дейф.

Ден по-рано израелските отбранителни сили оповестиха ликвидирането на двама високопоставени членове на Хамас в Газа - Джавад Абу Шамала и Закария Абу Маамр. Малко след формалните изказвания на пресслужбата на израелската войска придвижването Хамас удостовери гибелта на двама от своите командири.

Израелските отбранителни сили унищожиха система за въздушно наблюдаване на палестинското коренно придвижване Хамас в линията Газа. Това се споделя в известие на пресслужбата на армията, оповестено в формалния ѝ канал в Telegram, представено от ТАСС.

Инфо: ТАСС

Следвайте " Гласове " в Телеграм

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР