Израелските сили са убили двама палестинци днес при сблъсъци, избухнали

...
Израелските сили са убили двама палестинци днес при сблъсъци, избухнали
Коментари Харесай

Сблъсъци между Израел и Палестина, двама са убити

Израелските сили са умъртвили двама палестинци през днешния ден при конфликти, избухнали по време на арест в региона на град Дженин на окупирания Западен бряг, оповестиха палестинските здравни служби, представени от Ройтерс.
Прочетете още
Израелската войска сподели, че силите за сигурност са попаднали под палестински обстрел, до момента в който са провеждали интервенция за ареста на въоръжен мъж, който е бил член на ислямистка джихадистка формация.

Палестинското министерство на опазването на здравето заяви, че с изключение на двамата убити има и 11 ранени палестинци.

Поредният случай в региона на град Дженин, където напоследък съвсем всеки ден избухват конфликти, демонстрира сериозното утежняване на обстановката към сигурността в окупираните територии на фона на задаващите се след по-малко от месец парламентарни избори в Израел, отбелязва Ройтерс.

Повече от 70 палестинци са били убити от 31 март насам, откакто Израел стартира така наречен интервенция " Вълнолом “ в отговор на серия от смъртоносни набези по израелските улици. В това число влизат както починалите палестински бойци, по този начин и жертвите измежду цивилното население.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР