Израелските сили нахлуха в четвъртък в болница Ал Насър в

...
Израелските сили нахлуха в четвъртък в болница Ал Насър в
Коментари Харесай

Израелски войски влизат в болница Ал Насър, най-голямата все още функционираща болница в Газа, на фона на войната с Хамас

Израелските сили нахлуха в четвъртък в болница Ал Насър в южната част на Газа, най-голямата към момента функционираща болница в ръководената от Хамас палестинска територия след четири месеца война, съгласно както израелските военни, по този начин и здравните чиновници в анклава.

В изказване представителят на израелските отбранителни сили Даниел Хагари сподели, че Израел разполага с „ достоверна разследваща информация от редица източници, в това число от освободени заложници, показващи, че Хамас е държал заложници в болничното заведение Насър в Хан Юнис и че може да има са телата на нашите заложници в болничното заведение Насър. "

Силите на IDF влизат в болница Ал Насър

Той сподели, че израелските войски " организират прецизна и лимитирана интервенция в болничното заведение Насър ", която е предшествано от " изпитание за евакуация на жителите от болничното заведение, с цел да се понижат вредите за тези, които не са забъркани. "

да бъде употребявано от екстремистите по този метод.

Ашраф Ал Кедра, представител на Министерството на здравеопазва...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР