Израелски войници са екзекутирали най-малко 19 цивилни в град Газа

...
Израелски войници са екзекутирали най-малко 19 цивилни в град Газа
Коментари Харесай

Палестинците обвиняват израелските сили, че са екзекутирали 19 цивилни в Газа

Израелски бойци са екзекутирали минимум 19 цивилни в град Газа през декември, споделиха очевидци, които описаха по какъв начин дамите и девойките са били отделяни от фамилиите си, бити и претърсвани.

Групите за отбрана на човешките права събират свидетелства за хипотетичните бързи изтезания и Ал Джазира се снабди с фрагменти и разкази на очевидци от членове на едно семейство за нападението, осъществено на 19 декември.

„ Танкове и булдозери обкръжиха постройката. Снаряди удряха постройката от дни. Ситуацията беше отчайваща “, сподели Ум Одаи Салем, чийто брачен партньор е измежду убитите.

Израелските бойци нахлуха в постройката. „ Блъскаха ни по вратата. Съпругът ми… им сподели, че всички сме цивилни. Отведоха го в различен апартамент. Последвах ги, умолявах ги да го пуснат, тъй като сме цивилни “, сподели тя.

„ Те бият мен и дъщерите ми. Сложиха ни дамите на едно място и ни заплашиха с револвери и ножове. Накараха ни да се съблечем. Претърсиха ни, обиждайки ни с най-ужасни думи “, добави Салем.

В...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР