Израелски създател на спрей за нос, за който се твърди,

...
Израелски създател на спрей за нос, за който се твърди,
Коментари Харесай

Пробив: Израелски спрей за нос убива 99,9% от коронавируса

Израелски основател на спрей за нос, за който се твърди, че убива 99,9% от ковид, причиняващ COVID-19, сподели, че има вяра, че спреят ще промени играта в битката против болестта, написа bg-voice.

Д-р Гили Регев, съосновател на SaNOtize Research and Development Corp., основана във Ванкувър, Канада, изясни по телефона, че „ Ако го употребявате всекидневно, в действителност имам вяра, че няма да бъдете наранени от COVID-19. В клиничните изследвания показахме, че хората, които са го употребявали, не са се заразили. “

Първите клинични изпитвания в Обединеното кралство за назалния спрей SaNOtize (NONS) стартират тази седмица.

Лечението потвърди 99,9% успеваемост при убиването на ковид при самостоятелни лабораторни проби в Института за антивирусни проучвания на държавния университет в Юта.

NONS е предопределен да убие вируса в горните дихателни пътища, предотвратявайки го от инкубация и разпространяване в белите дробове. Допълнителни изследвания при гризачи с зараза с COVID-19 демонстрират над 95% понижение през първия ден след инфекцията.

В момента текат клинични изпитвания във фаза II в цяла Канада, утвърдени от Health Canada, както и в други страни.

„ Показахме при животни, че можем да понижим вируса в носа, тъй че мисля, че разполагаме с цялата просвета и данни, които да поддържат това при хората “, споделя Регев.

Въпреки че това е първото изследване, което те са създали за ранно лекуване, тя е уверена, че то ще потвърди своята успеваемост върху хората.

Разтворът инактивира повече от 99,9% от SARs-CoV-2 в границите на две минути.

Лечението SaNOtize се основава на азотен оксид, естествена наномолекула, създадена от човешкото тяло с потвърдени антимикробни свойства, за които е потвърдено, че имат пряк резултат върху SARS-CoV-2, вирусът, причиняващ COVID-19.

Лечението може да се извърши посредством назален спрей, гаргара за гърлото или промиване на носа. NONS, които Regev разказва като „ супер елементарен назален спрей “, е неповторим с това, че освен основава превантивна преграда, само че и убива вируса.

„ Наричаме го„ дезинфектант за ръце за носа “, тъй като концепцията е, че всеки ще го носи в джоба си, както носи дезинфектант за ръце през днешния ден и по този начин предотвратява заразяването на хората, с цел да можем да излезем от това! “ изяснява тя.

Друга причина Регев да е толкоз „ уверена в неговата резултатност “ е, че преди Коронавирус той се е употребявал за лекуване на други болести като акне, атлетично ходило и даже грип.

„ Винаги съм употребила спрея преди и след качването в самолета, с цел да предотвратя грип. “ прибавя тя.

Тя се надява, че след тестването спреят ще може да се закупи от аптеката от всеки, „ защото няма риск “.

„ Ще бъде много на ниска цена “, прибавя Регев, „ тъй като нашата цел е всеки да може да го употребява и по този начин в последна сметка да го отведем до някои от страните от третия свят и да можем да помогнем против разпространяването на заболяването там. “
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР