Израел трябва да спре да убива бебета и жени в

...
Израел трябва да спре да убива бебета и жени в
Коментари Харесай

Френският президент: Израел трябва да спре да убива бебета и жени в Газа

Израел би трябвало да спре да убива бебета и дами в Газа, сподели френският президент Еманюел Макрон в извънредно изявление за Би Би Си.

В изявлението, обещано в Елисейския замък, френският президент съобщи, че няма " никакво опрощение " за бомбардировките, като означи, че прекратяването на огъня би било от изгода за Израел. Въпреки че признаваме правото на Израел да се отбрани, ние го призоваваме да спре бомбардировките в Газа, сподели Еманюел Макрон, като посочи, че Франция ясно осъжда терористичните дейности на " Хамас ". Франция, сходно на Израел, Съединените щати, Обединеното кралство и други западни народи, счита " Хамас " за терористична организация.

На въпрос дали желае други водачи, в това число американските и английските, да се причислят към апелите му за преустановяване на огъня, Макрон отговори: " Надявам се да го направят`.

Говорейки ден след конференцията за филантропична помощ в Париж за войната в Газа, Макрон сподели, че " ясното умозаключение " на всички държавни управления и организации, присъстващи на тази среща, е " че няма друго решение с изключение на първо филантропична пауза, по-късно прекосяване към преустановяване на огъня, което ще разреши отбраната на всички цивилни, които нямат нищо общо с терористите ".
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР