Израел ще се опита да залее с хуманитарни помощи ивицата

...
Израел ще се опита да залее с хуманитарни помощи ивицата
Коментари Харесай

Израел: Ще залеем Газа с хуманитарни помощи

Израел ще се опита да залее с филантропични помощи линията Газа от разнообразни входни пунктове, съобщи основният боен представител на израелските въоръжени сили адмирал Даниел Хагари в миг, когато казусът сгладав палестинския анклав се изостря.

На фона на продължаващата от повече от пет месеца война в Газа филантропичните организации предизвестиха, че възлизащото на 2,3 милиона души население на региона е изправено преднарастващ риск от апетит, в случай че доставките на храна не бъдат внезапно увеличени, съобщи БНР с позоваване на Ройтерс.

Израел съобщи, че не е сложил ограничавания за количеството помощи, които ще допусне в Газа, и упрекна филантропичните организации за забавянето.

" Опитваме се да залеем региона, да го засипем с филантропични помощи ", съобщи пред група задгранични кореспонденти военният представител контраадмирал Даниел Хагари.

Снощи въоръжените сили оповестиха, чешест камиона с помощи от Световната организацияпо прехраната са влезнали в северната част на линията Газа, където продоволствената рецесия е изключително тежка.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР