Израел се подготвя за една доста продължителна операция. Без съмнение

...
Израел се подготвя за една доста продължителна операция. Без съмнение
Коментари Харесай

Зам.-посланикът на Израел: Нападнаха ни терористи, зад тази провокация стои Иран

Израел се приготвя за една много продължителна интервенция. Без подозрение се води война. Ние сме нападнати. Това сподели в ефира на Би Ти Ви зам.-ръководителят на задачата на Израел в България Наама Леви.

" Хамас " разгласи война на Израел, само че да кажем, че Израел е предизвикал с нещо обстановката, е погрешно. Няма провокации от страна на Израел. Тази масирана офанзива от " Хамас " пристигна изцяло ненадейно, съобщи тя.

Попитана по какъв начин израелското разузнаване е позволило изненадващото нахлуване, Леви съобщи: " Все още не мислим за това, към момента сме в потрес. Не мога да опиша с думи какво усещат израелските жители, това е ужасяваща, нетърпима обстановка. Ние сме нападнати от терористи. Те унищожават нашите хора ".

Светът би трябвало да се разсъни и да разбере, че си имаме работа с терористи. Единственото им искане е да избиват евреи и израелци. Това е провокация от страна на Иран. Иран несъмнено е зад това нахлуване. За нас Иран е злото. Иран не е проблем единствено за Израел, а за целия свят, сподели още израелският посланик

Наама Леви изрази своята признателност къмбългарското държавното управление за поддръжката. Това за нас значи доста, означи зам.-посланикът на Израел.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР