Израел предлага хиляди безплатни обиколки в цялата страна, предоставяйки богати

...
Израел предлага хиляди безплатни обиколки в цялата страна, предоставяйки богати
Коментари Харесай

Израел предлага хиляди безплатни обиколки из цялата страна

Израел предлага хиляди безвъзмездни обиколки в цялата страна, предоставяйки богати преживявания на посетителите, само че без да бърка в портфейла им.

Повече от 1800 безвъзмездни обиколки ще се оферират всеки ден от седмицата в градовете и в националните паркове на Израел, съгласно министерството.

Обиколките могат да бъдат резервирани на уеб страницата на органа, отговарящ за природата и парковете в страната.

„ Тъй като страната неотдавна отвори още веднъж границите си за интернационалните пасажери, ние сме щастливи да приветстваме посетителите назад в Израел и да им предоставим допустимо най-хубавото преживяване “, споделя Еял Карлин, комисар по туризма за Северна Америка, за T+L.

"Обиколките с екскурзовод са занимателен, учебен и безвъзмезден метод да опознаете нашата красива страна ", добавя той.

Първоначално обиколките са основани от държавното управление по време на пандемията като метод да се помогне на екскурзоводите да запазят работата си и са налични основно на иврит. Скоро държавното управление ще открие програмата и на британски, съветски, френски и арабски.

Пътуващите ще могат да резервират обиколки на националния парк Кесария или да прегледат бул. Ротшилд в Тел Авив.



Израел стартира да посреща туристи още веднъж през януари, откакто краткотрайно затвори границата си заради появяването на разновидността омикрон.

Ваксинираните интернационалните туристи би трябвало да покажат негативен PCR тест за COVID-19, изработен в границите на 72 часа, или негативен бърз антигенен тест, изработен в границите на 24 часа преди полета, както и да бъдат тествани още веднъж при идването си, съгласно Министерството на здравеопазването. Приемат се и документи за преболедуване в границите на три месеца след излекуване.

Валидността на имунизационните документи е 180 дни. Пътуващите би трябвало да попълнят и специфичен формуляр за влизане в страната рамките на 48 часа преди пътуването.

Ресторантите и туристическите атракции могат да бъдат посещавани без зелен документ, само че той е необходим за „ места, където рискът от зараза е нараснал “, като събития и клубове.
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР