Израел полага много усилия да уреди преговори на най-високо равнище

...
Израел полага много усилия да уреди преговори на най-високо равнище
Коментари Харесай

Володимир Зеленски: Възможно е преговорите между Русия и Украйна да се провеждат в Ерусалим

Израел поставя доста старания да уреди договаряния на най-високо ниво сред Украйна и Русия, съобщи украинският президент Володимир Зеленски, като добави, че те може се проведат в Ерусалим, съобщи " Франс прес ", представени от " Българска телеграфна агенция ".

Зеленски акцентира, че израелският министър председател Нафтали Бенет се пробва да откри метод за осъществяване на договаряния с Русия и акцентира, че Киев му е благодарен за това.

Възможно е договарянията сред Русия и Украйна да се организират в Ерусалим, добави Зеленски. " Това е положително място за реализиране на мир. Ако това е допустимо ", акцентира украинският президент във видеозапис, оповестен в Телеграм.

Освен това Зеленски се подигра на " съветските пропагандисти ", като съобщи, че те са изправени пред сложна задача. " Това е първият случай в историята, когато президентът на непозната страна е приказвал по видеовръзка пред Кнесета и пред целия израелски народ ", се споделя в записа. " Президентът на Украйна, упрекнат от Русия в нацизъм, приказва пред Кнесета, пред израелския народ ", акцентира той.

" Този факт самичък по себе си потвърждава, че нещата не стоят, както твърди Москва ", съобщи украинският президент, който е евреин по генезис.

Руският президент Владимир Путин назовава украинските водачи " неонацисти " и разгласи " денацифицирането " на Украйна за една от задачите на своята военна атака, почнала на 24 февруари.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР