Израел определи приетата от Общото събрание на ООН резолюция, призоваваща

...
Израел определи приетата от Общото събрание на ООН резолюция, призоваваща
Коментари Харесай

ООН прие резолюция за хуманитарно примирие в Газа. Израел я нарече позор, Хамас я приветства

Израел дефинира признатата от Общото заседание на Организация на обединените нации резолюция, призоваваща за филантропично помирение в линията Газа като " срам ", съобщи Франс прес. " Срам за вас! ", съобщи непрекъснатият представител на Израел в Общото заседание Гилад Ердан след приемането на резолюцията, в която на никое място не се загатва Хамас.

" Това е един тъмен ден за Организация на обединените нации и за човечеството ", добави Ердан и увери, че Израел ще продължи да употребява всички средства на свое разположение, с цел да отърве света от злото, което съставлява " Хамас " и да върне заложниците вкъщи им.

Ислямисткото палестинско придвижване Хамас приветства резолюцията на Общото заседание на Организация на обединените нации, призоваваща за филантропично помирение в линията Газа, подложена на израелски обстрел по въздуха от 7 октомври, след офанзивата на палестински бойци по израелската територия, съобщи Франс прес.

" Приветстваме резолюцията на Общото заседание на Организация на обединените нации, призоваваща за неотложно филантропично помирение и желаеме нейното неотложно използване в деяние, с цел да се разреши на доставките на гориво и на филантропична помощ за популацията ", се споделя в изказване на Хамас, което е на власт в линията Газа.

Инфо: Българска телеграфна агенция

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР