Израел няма да изтегли войските си, разположени край ивицата Газа

...
Израел няма да изтегли войските си, разположени край ивицата Газа
Коментари Харесай

Нетаняху: Израел е готов за интензивна кампания в Газа, ако се наложи

Израел няма да изтегли войските си, ситуирани край линията Газа и е подготвен за интензивна военна акция, в случай че това е належащо за гарантиране на сигурността му, съобщи израелският министър председател Бенямин Нетаняху, посрещайки на летището бразилския президент Жаир Болсонаро, който дойде през днешния ден на държавно посещаване в Израел, съобщи ТАСС.

" Президенте Болсонаро, вие пристигнахте в Израел в под напрежение миг ", означи Нетаняху, който е и министър на защитата. Той декларира, че по негова заповед силите на израелската войска остават ситуирани към линията Газа. Те включват танкове, сухопътни и военновъздушни сили, съобщи Българска телеграфна агенция.

" Готови сме за всеки сюжет и, в случай че се наложи, за интензивна акция. Ще създадем това, което се постанова, за сигурността на Израел ", добави още израелският министър председател, представен от своята канцелария.

Снощи Нетаняху изрази признателност на въоръжените сили за решителните дейности и огромното разполагане на сили, помогнали да се избегнат всеобщи конфликти през вчерашния ден. На 30 март палестинците отбелязваха годишнината от началото на демонстрациите, наречени " Големия поход на завръщането ", напомня ТАСС.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР