Изпусна ли се кучето ви у дома? Миризмата на урина

...
Изпусна ли се кучето ви у дома? Миризмата на урина
Коментари Харесай

Кучето се изпусна вкъщи? Как да почистим, без да остане миризма

Изпусна ли се кучето ви вкъщи? Миризмата на урина може да бъде доста мощна и е мощно целесъобразно да я отстраните незабавно, когато открие, че кучето ви е уринирало, в противоположен случай ще е доста по-трудно да се справите с неприятния мирис, а и кучето може да стартира да възприема мястото като… тоалетна. Ето няколко трика, които ще ви покажат по какъв начин да премахнете миризмата на кучешка урина и в допълнение ще ви дадем няколко съвета, с цел да можете да предотвратите повторението на тази постъпка от вашия домакински любим.

Стъпки, които би трябвало да следвате:
 Скритите признаци, че кучето ви е в меланхолия Скритите признаци, че кучето ви е в меланхолия
Тъй като домашните любимци не могат да споделят с вас какво тъкмо усещат, те въпреки всичко могат да покажат държание, сходно на човешката...

1. Важно е, както към този момент посочихме, да премахнете следите от урината на вашето куче допустимо най-скоро, с цел да изчезне миризмата. Имайте поради, че обонянието на тези животни е 100 пъти по-силно от нашето, тъй че те ще усетят ароматната пътека и може да я одобряват като идеално място да се върнат, с цел да се облекчат. Ето за какво, незабавно щом установите, че кучето ви се е изпуснало вкъщи, отстранете петното и се уверете, че следата е изчезнала.

За да постигнете това, можете да отидете в супермаркет или зоомагазин и да вземете подготвен артикул, който е предопределен за унищожаване на петна, създадени от домашни любимци. Но в случай че предпочитате сами да си извършите домакински артикул, има серия от съставки, които ще ви оказват помощ да поддържате къщата си чиста и в положително положение. Ето няколко метода да създадете собствен личен почистващ препарат.

Едно от най-ефективните домашни средства за унищожаване на миризмата на кучешка урина е смесването на оцет със сода за самун. Имайте поради, че урината има алкални и киселинни субстанции, тъй че с цел да премахнем миризмата, която създават, ще използваме комбинацията от тези киселинни съставки, които ще противодействат на резултата.

Разтворете същото количество бикарбонат с оцет и го поставете в разпръсквач. Нанесете върху мястото, където домашния ви любим си е приключил работата и изчакайте до момента в който изсъхнете. Повторете процедурата, до момента в който се уверите, че миризмата е изчезнала.Може да повтаряте процедурата колкото желаете. Сместта е изцяло безвредна освен за вас, само че и не нервира по никакъв метод рецепторите на кучето.
 Искате да сте здрави? Вземете си КУЧЕ Искате да сте здрави? Вземете си КУЧЕ
Кучетата са страхотни спътници и ни дават безусловна обич. Те са дребни топки наслада, които ни карат да забравим всичките си проблеми,...

Освен това може да премахнете миризмата на кучешка урина с водороден прекис и малко сапун. От вас не се изисква нищо повече от това да смесите една чаена лъжичка сапун в чаша водороден прекис, след което разбъркайте добре до реализиране на хомогенна примес. Вземете навлажнена забрадка и нанесете върху нея от получената примес. Забършете с нея петното от урина и оставете да изсъхне.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР