Изпробвайте тази ефективна подмладяваща маска от сода и оцет за

...
Изпробвайте тази ефективна подмладяваща маска от сода и оцет за
Коментари Харесай

Подмладяваща маска от сода и оцет: Ще направи лицето ви красиво!

Изпробвайте тази ефикасна подмладяваща маска от сода и оцет за кожата на лицето си!

Лицето ни е първото нещо, което хората виждат. Благодарение на него можем да имаме по-добри връзки със средата си, тъй като, когато хората ни видят, те ще виждат, че се грижим за лицето и тялото си и това ще сътвори доверие у тях.

За да поддържате перфектното положение на кожата си, се нуждаете от непрекъсната грижа, тъй че тя винаги да е в чудесно положение.

За съжаление кожата на лицето страда от голям брой проблеми през годините. Възрастни признаци (бръчки), слънчеви петна, акне, белези – всичко това кара лицето ни да губи своята хубост и жизнеспособност.

Поради тази причина доста хора прибягват до скъпи и от време на време рискови естетични процедури за тяхното здраве, без да знаят, че има естествени форми, които са еднакво ефективни и даже по-добри.

В тази публикация желаеме да ви срещнем с тази елементарна, само че доста ефикасна подмладяваща маска от сода и оцет за лице, която е шедьовър на природата, всеки от детайлите е кондензиран с изгоди за вашето тяло, изключително за лицето.

С помощта на тази маска можете да премахнете всичко, което прави лицето ви да наподобява грозно и не добре, това ще ви разреши да почистите, подмладите и освежите лицето си, без да се постанова да харчите огромни суми пари.

Основните съставки на тази маска са ябълковият оцет и содата за самун – детайли, които със сигурност имате вкъщи, тъй като използването им е доста постоянно срещана в кухнята. Но, несъмнено, не знаехте, че те са отлични за грижата на кожата.

Подмладяваща маска от сода и оцет

Необходими съставки:

содаябълков оцет1/2 лимонмед

Получаване:

В половин чаша вода би трябвало да разредите 1 чаена лъжичка ябълков оцет.В отделен съд сложете малко сода и по-късно постепенно прибавете оцета, дружно с водата.Изстискайте половин лимон и най-после прибавете мед.Разбъркайте сместа в продължение на няколко минути, до момента в който се получи хомогенна маса.

Как се употребявате:

Преди да приложите тази маска, би трябвало да измиете лицето си усърдно – това ще отвори порите и ще отстрани всички останки от грима, а по-късно да подсушете лицето си с чиста и мека забрадка.

След като направите това, можете деликатно да нанесете маската, би трябвало да я оставите да действа за към 5-10 минути. Накрая изплакнете с доста топла вода и можете да завършите с малко студена вода, с цел да пандизите порите.

Правейки това, ще видите, че кожата ви ще свети и ще наподобява доста по-здрава от преди.

Вижте още: Упражнения за гръбначния дирек, които ще ви спасят от болката

Споделете този потребен съвет с приятелите си!

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР