Изправени пред неприятности, често се сещаме за грешките си или

...
Изправени пред неприятности, често се сещаме за грешките си или
Коментари Харесай

Тези вещи незабавно трябва да бъдат изхвърлени от дома ви, носят безпаричие и злини

Изправени пред неприятности, постоянно се сещаме за грешките си или пък просто упрекваме събитията. Понякога обаче нормални на пръв взор неща, могат да донесат толкоз отрицателна сила в дома ви, че това да се отрази на цялото всекидневие на вас и фамилията ви.
Като се отървете от някои неща в дома си, може да се отървете и от отрицателната сила. Гарантираме ви, че по този начин ще измененията живота си към по-добро.
Счупено стъкло
Счупените огледала или пъкнатите прозорци не би трябвало да стоят в къщата при никакви условия.

Специалистите по фън шуи и медиумите настояват, че счупените огледала и стъкла гълтам позитивната сила и я трансформират в негативна. Те носят злощастие и неуспех. Все отново всички знаем поговорката: „ Ако счупиш огледало, те чакат 7 години злощастие ”.
Стари облекла
Може би всеки в жилището си има остарели обувки или облекла, оставени „ за спомен ” и „ за всеки случай ”. Много отрицателна сила обаче се събира у тях. Именно тази сила основава фамилни проблеми и такива в персоналния живот и здравето. Не се опасявайте да се отървете от старите неща, а дайте път на новото.

Счупена посуда
Както счупеното стъкло, по този начин и счупената паница или чаша гълтам като гъба негативи. По-добре ги сменете с нови, тъй като също така не е доста комфортно от такава посуда да се яде или пие.
Стара техника
Счупеното или неработещо съоръжение няма място в дома ви. Според специалистите по биоенергия, всички домашен уреди са в положение да гълтам и надлежно предават негативна сила.

По-добре се отървете от тях и освободете пространство в дома ви.
Вещи на умряли
Много е значимо да помним околните си, които към този момент не са измежду нас, само че не би трябвало да пазим движимостите им. Нещата на умрелия излъчват мощна отрицателна сила и може да имате проблеми със здравето си поради тях.
Такива неща би трябвало да бъдат изгорени.
Добре е да приберете фотосите им в кутия и да ги държите в мазето.

„ Мъртви ” неща

Глава на отстрелян елен, сбирка от пеперуди или сухи цветя. Те красят интериора, само че в действителност са същински енергийни вампири и гълтам цялата позитивна сила. Добре е да не ги държите в жилището си.

Часовници

Счупеният часовник е доста неприятен знак. По-добре или го ремонтирайте или просто го изхвърлете, без грам да го мислите.

Препарати за разчистване

Стара метла или прокъсана към този момент забрадка за ръце. Това са неща, които съществуват в съвсем всяко домакинство, само че в действителност са просто източник на отрицателна сила и проблеми. Препоръчително е да изхвърлите в кофата.

Несъществени неща

Един чорап или пък чехъл – това са неща от всекидневието, което към този момент може да не употребявате по предопределение. Те блокират позитивната сила. Отървете се неотложно от тях.

Отрицателни фотоси

Имате картини или фотоси, които в действителност не ви носят позитивни страсти. В подобен случай е по-добре да не ги държите в дома си. Те ще донесат злощастие освен на вас, само че и на околните ви и ще повлияят на психическото ви положение.
Инфо: Марица

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР