Изпратихме май и посрещнахме юни с не особено лятно време,

...
Изпратихме май и посрещнахме юни с не особено лятно време,
Коментари Харесай

На разходка с лодка: Малина се отдаде на релакс, отиде на уникално място

Изпратихме май и посрещнахме юни с не изключително лятно време, само че пък вярата е, че скоро ще се радваме на хубаво и топло време. Е, въпреки всичко имаше някои хубави дни през май, които някои родни звезди използваха, с цел да се разходят до някое красиво кътче из страната ни.

Фолк дивата Малина направи точно това, като показа хубав кадър от нейната разходка в региона на град Ловеч, който е роден дом на кръшната певица. Точната локация на звездата е била язовир Крапец, където естествената хубост е невероятна, а човек несъмнено може да се наслаждения на чист въздух, тишина и прелестни пейзажи.

На фотографията виждаме Марина, която се е излегнала комфортно на дребна лодка, а слънцето по този начин я е огряло, че като че ли е сцена от сантиментален филм.

Виж още:

Певицата е заложила на много съвременен, само че комфортен аутфит - прави дънки, бяла тенски с забавна щампа и светли кецове, а визията е приключена с тъмни очила - както прилича на една звезда.

Иначе певицата се радва доста на своята дребна внучка, която носи нейното име. Малката Малина е цялостно копие на своята именита баба, а при започване на годината тя навърши три годинки. Не е ясно дали внучката на Малина ще последва нейните стъпки и един ден ще я забележим на сцената, само че едно е сигурто - с каквото и да се занимава, нейната баба ще се гордее доста.

Виж още:

Изображение: https://www.instagram.com/malina.official/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР