Използването на розмарина за здраве Розмаринът е отличен за контрол

...
Използването на розмарина за здраве Розмаринът е отличен за контрол
Коментари Харесай

Растеше Навсякъде В Градината, Но Дори И Не Подозирах, Че Е Най-Могъщото Срещу Косопад! Грива Ще Избухне На Главата, Само Излейте

Използването на розмарина за здраве

Розмаринът е отличен за надзор на високо кръвно налягане и за лекуване на храносмилателни проблеми.

Според проучванията розмаринът е необикновен антиоксидант, цялостен с флавоноиди, които усъвършенстват кръвообращението, контролират работата на щитовидната жлеза и облекчават главоболието. Розмаринът е изключително потребен за стимулиране растежа на косата.

Ако страдате от стомашни проблеми или отичане на корема, розмаринът елементарно се оправя с тях. Проучванията демонстрират, че тази билка също по този начин предизвиква бързата загуба на тегло.

В допълнение, розмаринът е в положение да предотврати всички типове инфектиране – от бронхит до инфекции на ухото, носа и гърлото.

Тъй като розмаринът подтиква кръвообращението, той спомага за бързия напредък на косата и предотвратява пърхота, както и загубата на коса. Но тази билка не е подобаваща за перорално приложение и е противопоказна при деца. В допълнение, бременните дами би трябвало да се съветват с доктор, преди да го употребяват. Като цяло се позволява потреблението на розмарин в дребни количества в храната.

Винаги може да извършите чай от розмарин – листа и цветове, който успокоява тялото и му оказва помощ да се отпусне.

В допълнение, розмаринът може да унищожи признаците на меланхолия и доста да понижи менструалните конвулсии.

2 предписания с розмарин.ПРИГОТВЯНЕ:

Вземете една чаена лъжичка свеж или сушен розмарин и го залейте с една чаша вряща вода. Оставете за 15 минути и по-късно прецедете. Пийте две чаши дневно, заран и следобяд. През нощта не се предлага да се пие, защото розмаринът може да наруши съня.ПРИГОТВЯНЕ:

Розмаринова смес:

Смесете ½ чаша медицински алкохол с 1 супена лъжица листа от розмарин. Оставете сместа в продължение на 10 дни и по-късно я прецедете. Разреждайте 15 до 20 капки в чаша вода всеки ден и пийте сместа.Можете да го употребявате и външно за лекуване на ревматизъм и косопад. Просто масажирайте засегнатата област и ще видите първите резултати скоро написа zajenata.bg.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР