Изпитвам леки съмнения, че Наглите е движещия мотив за убийството

...
Изпитвам леки съмнения, че Наглите е движещия мотив за убийството
Коментари Харесай

Николай Кокинов: Няма връзка между стрелбата на данъчен служител и Петър Христов

Изпитвам леки подозрения, че " Наглите " е движещия претекст за убийството на Петър Христов. Смятам, че генезисът се корени в нещо по-прясно. Не може да бъде изключван и персоналният претекст. В момента гадаем. Това сподели в " Денят стартира " някогашният храдски прокурор Николай Кокинов, който съобщи още, че съгласно него няма връзка сред стрелбата против данъчен чиновник и това ликвидиране.

Николай Кокинов, някогашен градски прокурор: Обществена загадка е, че доста от пандизчиите употребяват нерегламентирана връзка, мобилни телефони и прочие, които не би трябвало да употребяват. Очевидно, че някой би трябвало да направи нещо в тази администрация. Не считам,че прокуратурата би трябвало да бъде натоварена с всички упования на обществото.
Бившият градски прокурор разяснява, че не вижда връзка сред стрелбата против данъчен чиновник и убийството на Петър Христов.
Николай Кокинов, някогашен градски прокурор: По-скоро символиката е " Виждате ли, усещам безотговорност. " По този вид закононарушения страната няма съвсем никакви триумфи. Това е голата истина. Дълбоко се колебая, че причинителят на последното ликвидиране ще бъде оголен или в случай че бъде оголен, ще бъде открит мъртъв най-вероятно. Дано не съм неприятен оракул, само че опитът ме води до този извод. Това е класическо поръчково ликвидиране, в което няма директна връзка сред изпълнителя на действието и жертвата. Обикновено след подобен вид закононарушения изпълнителите изчезват, доста рядко оцеляват.
По думите на Кокинов управляващите държат един доста сериозен брифинг за убийството в Нови Искър. Според него никой не е издирвал Росен Ангелов през последните години.
Николай Кокинов, някогашен градски прокурор: В момента обстановката с планове мъртъв е извънредно давна за всички проверяващи и ги предизвика към някаква ленивост. Важно е да се разбере дали това е същинският причинител, защото имаше разлики в изказванията за оръжието и други неща към убийството. Поредица от странности има. Дори е необичайно мястото на трупът. Странно е толкоз време след действието да не бъде открит този човек.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР