Изписани от болницата са двама от пострадалите при катастрофата във

...
Изписани от болницата са двама от пострадалите при катастрофата във
Коментари Харесай

Изписаха от Пирогов двама от ранените от опожарения автобус на Струма

Изписани от болничното заведение са двама от потърпевшите при злополуката във вторник на автомагистрала " Струма ". От " Пирогов ", където те бяха настанени, оповестиха, че доктор Анастасия Викторова от Клиниката по изгаряне и пластична хирургия е предала пациентите на медицински екипи от Република Северна Македония.

Изписаните заболели са постоянни и в положително общо положение, показват от " Пирогов ". Предвижда се да бъдат настанени за наблюдаване в лечебни заведения в родината си, оказва се от известието.

Други четирима от потърпевшите при случая са в положително общо положение. Седмият пациент, който е претърпял интервенция в Клиниката по ортопедия и травматология, а по-късно - и в Клиниката по неврохирургия, е в устойчиво положение, без смяна от през вчерашния ден, осведомят от болничното заведение.

Трагедията стана на 31-ия километър на автомагистрала " Струма " малко след 2 ч. на 23 ноември, покрай разклона за село Боснек. От Турция към Северна Македония са пътували четири рейса с екскурзианти, като последният от тях се удря в мантинелата и се възпламенява. 45 са починалите, измежду тях 12 са деца . Седем са потърпевшите, които бяха превозени в " Пирогов ".

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР