Изписаха премиера в оставка Бойко Борисов от болница Софиямед. Той

...
Изписаха премиера в оставка Бойко Борисов от болница Софиямед. Той
Коментари Харесай

Изписаха Борисов от болницата, няма да отиде в Народното събрание

Изписаха премиера в оставка Бойко Борисов от болница " Софиямед ". Той беше в лечебното заведение, където по неотложност в понеделник му направиха интервенция на менискуса.

Борисов разяснява, че няма по какъв начин по този начин да се яви в Народното събрание. Не мисли да се отдръпва от партийните задължения.

" Народът ме уточни преди всичко и сподели, че желае да продължим като първа политическа мощ. Аз не съм четвъртият, или петият, или шестият, тъй като Ицо е предпоследен в Бургас, само че ние ще го подкрепим за Росенец, с цел да види, че при нас няма задкулисие. Първият не се отдръпва, когато тимът печели, не прави смени ", безапелационен беше той.

На въпрос дали Слави Трифонов ще успее да направи кабинет, той отговори, че не е нито вещател, нито маг.

" Ако не създадат със 165 депутати, а почнат да шикалкавят, значи са бъзливци, значи не са виновни хора ", добави Борисов.

Той благодари на лекарите, че за пети път го избавят. " Да се надяваме за финален, въпреки че няма да мирна, това е несъмнено ".

" С мандата публично писмо до " Да България ", с цел да чуем техния формален отговор. Защото доста ми е необичайно по какъв начин тази сякаш дясна партия, те са на процедура най-левите сега, внезапно стартира да харесва и е подготвена без никакви искания за нищо да поддържа Слави Трифонов ", разяснява пред публицисти Борисов.

Той сподели, че почита доста Иван Костов, тъй като е корав човек. Борисов описа история по какъв начин Костов не е подал ръка на Слави Трифонов, когато са били на кино.

" Партията на Иван Костов през днешния ден абсолютно, каквото и да вършат, поддържат тази партия на Слави Трифонов, а не най-голямата европейска приета партия от всички - партията на ГЕРБ. До през вчерашния ден те бяха чалгари за тях, внезапно отиваме абсолютно, да са те, да не са ГЕРБ. Ние това желаеме да се запомни за историята и както видяха, блъфират с Росенец, само че ние поддържаме за Росенец, освен поддържаме, а и внасяме ", сподели още Борисов.

Той счита, че се готви ръководство на задкулисието, в случай че не ръководи ГЕРБ.

" Ще действаме отговорно. Изпращаме най-хубавото. Днес преговорният екип на ГЕРБ ще бъде Даниел Митов, Томислав Дончев и Румен Христов " Да забележим на " Да България " какво не им харесва ", сподели още Борисов.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР