Изпълняващият функциите президент на Българския футболен съюз Михаил Касабов изпрати

...
Изпълняващият функциите президент на Българския футболен съюз Михаил Касабов изпрати
Коментари Харесай

Михаил Касабов честити избора на Андрий Шевченко начело на украинския футбол

Изпълняващият функционалностите президент на Българския футболен съюз Михаил Касабов изпрати приветствен адрес до украинския си сътрудник Андрий Шевченко във връзка избирането му отпред на локалната футболна асоциация.

Една от най-големите митове на модерния европейски футбол и някогашен селекционер на националния тим бе определен за президент на конгреса в Киев през вчерашния ден, 25 януари.
 Избраха Шевченко за президент на украинската футболна федерация
Избраха Шевченко за президент на украинската футболна федерация

Беше единственият претендент за поста

Ето и цялостния текст на писмото:

" Скъпи господин Шевченко, скъпи приятелю Андрий,

От името на Българския футболен съюз откровено Ви приветствам за избирането Ви за президент на Украинската футболна асоциация!

Пожелавам както на Вас, по този начин и на целия Ви екип, триумф във всички бъдещи инициативи в името на обичаната ни игра! Надявам се, че ще продължим положителното съдействие сред нашите две федерации.

Макар професионални задължения да ме попречиха да Ви благопожелавам избора персонално, мощно се надявам да се срещнем на Конгреса на УЕФА в Париж след няколко седмици!

Още един път искам триумф! ", се споделя в писмото, което Касабов е изпратил.

Шевченко завоюва изборите през вчерашния ден, като беше и единствена кандидатура. Той наследи поста от Андрий Павелко, който беше заставен да подаде оставка поради финансови злоупотреби. Бившият нападател на Динамо (Киев), Милан и Челси е на 47 години, той води националния тим на Украйна от юли 2016-а до август 2021-а година. Под негово управление тимът не съумя да се класира за Световното състезание в Русия през 2018-а, само че две години по-късно ги заведе на Европейското.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР