Изпълнителят Галин, инфлуенсърът Мари Константин, авангардната Глория Петкова, бохемът по

...
Изпълнителят Галин, инфлуенсърът Мари Константин, авангардната Глория Петкова, бохемът по
Коментари Харесай

Щерката на Гала шокира в Черешката, ето какво предстои

Изпълнителят Галин, инфлуенсърът Мари Константин, авангардната Глория Петкова, бохемът по душа Деляна Маринова – Джуджи, и артистът от „ Отдел Издирване “ – Пламен Димов ще се насочат на пътешестване в предишното в новите епизоди на „ Черешката на тортата “. От години щерката на Гала Мари живее със сина на Джуджи и постоянно се появяват спекулации, че младите са пред венчило. Засега те още не са вдигнали женитба, само че Гала постоянно отбелязва, че за Мари няма друго момче с изключение на Константин, тъй че Джуджи си е същинска свекърва за едниствената наследничка на водещата на " На кафе ", написа hotnews.bg.

През новата седмица кулинарният гуру началник Иван Манчев ще провокира участниците да се завърнат в детството си със специфичната задача, отдадена на 1 юни – Денят на детето. Звездните домакини ще споделят свои обичани предписания, оставили най-хубав спомен у тях всяка делнична вечер от 20:00 ч. по NOVA.

Ударно начало на седмицата ще даде артистът Галин, който рядко посещава кухнята, само че все пак е стимулиран да води гостите си на странствуване в детството му. Чаровният поп-фолк феномен ще потърси кулинарната поддръжка от правилни другари за свежото си меню, а сантименталните му дарове ще разчувстват останалите участници и ще ги заредят с доста позитивна сила.

Във вторник инфлуенсърът Мари Константин ще приготви вечеря от сърце, в която изненадите дебнат от всяка паница и имат усет на детски спомен. Тематично ще бъде и мястото, където наследницата на емблематичната водеща Гала ще сервира кулинарните си изкушения. Мари ще подари на гостите си същинско кулинарно прекарване, в което орехите ще имат основната роля.

Авангардната Глория Петкова ще превземе кулинарния подиум в сряда с същинска гражданска война в кухнята. Домакинята е възнамерявала да изненада с нетрадиционно меню, примесено с привкус на детски спомен, коeто същински ще изненада всички присъстващи. На финала на вечерта домакинята е подготвила извънредно занимателна изненада, която ще накара гостите да плачат от смях.



Истинско угощение следва в четвъртък, когато бохемът по душа Деляна Маринова – Джуджи ще се гмурне в дълбините на кулинарията и положителния усет. Лъчезарната стопанка няма да разреши на нито една дребна неточност в кухнята да помрачи положителното ѝ въодушевление и ще предложи богато меню и завладяващи изненади на своите посетители.

Край на кулинарната седмица ще сложи артистът, превъплътил се в Андрей Томов от престъпния сериал „ Отдел Издирване “, Пламен Димов. Той ще посрещне звездните участници в своя артистичен и комфортен дом с забавен коктейл, а менюто му ще бъде въодушевено от обичани усети на доста генерации.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР