Изпълнителят е най-скъпоплатеният шоумен, който е приел участия в трите

...
Изпълнителят е най-скъпоплатеният шоумен, който е приел участия в трите
Коментари Харесай

Какъв хонорар ще прибере Васил Найденов от Дарина Павлова за Нова година

Изпълнителят е най-скъпоплатеният шоумен, който е приел участия в трите поредни дни - 30 и 31 декември и 1 януари

Васил Найденов ще проработи рекордни възнаграждения около новогодишните празници.  Изпълнителят е най-скъпоплатеният шоумен, който е приел участия в трите поредни дни - 30 и 31 декември и 1 януари. Кеца е огромната звезда в тържествената стратегия на хотела на Дарина Павлова в Златни пясъци и сдружението на милионерската вдовица ще заплати хонорар от  35 00 лв.  за няколко часа пеене. Не е изключено и самата Дарина да слуша онлайн именития реализатор в компанията на свои другари. Дарина няколко пъти е посрещала Нова година в България, а съгласно нейни подчинени тя персонално утвърждава празничната стратегия.

Освен в Златни пясъци Найденов към този момент е уговорил и другите си участия, още веднъж в петзвездни комплекси на Черноморието. Певецът деликатно е подбрал локациите да бъдат близо една до друга, с цел да съчетае оптимално повече задължения.

Така единствено за три дни Найденов ще прибере към 100 бона,  с което доста ще усили годишните си доходи. В последните години компанията, през която Найденов заявява извоюваното от концертни изяви, не може да се похвали със солидна облага. За съпоставяне, за миналата 2021 година примата на родната сцена Лили Иванова е заявила галактически доход от 1 182 000 лева, а Васил Найденов едвам 279 000 лв.. Спадът в приходите на Найденов се следи от началото на пандемията от COVID-19 до в този момент. Преди 2020 година Найденов заявява суми над половин милион лв. през компанията на своя импресарио Ивайло Манолов. Това е интервалът, в който Найденов печели доста повече от колежката си Иванова. В по-далечната 2015 година Васко регистрира близо 200 000 лв., а Лили едвам 43 000 лв.. След това обаче последователно примата бележи невъобразим напредък. Националните й турнета, както и подбрани участия на частни празненства й носят големи възнаграждения. По традиция обаче Иванова не приема задължения на коледно-новогодишните празници, тъй че Найденов ще има опция най-малко отчасти да догони колежката си, писа  " България Днес ".

Преди години Кеца имаше съществени проблеми с Национална агенция за приходите,  които го погнаха за укриване на налози. Изпълнителят почисти отговорностите си, записва се по Данък добавена стойност и оттогава регистрира приходите си прецизно и внася осигуровки.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР