Изпълнителнят директор на Левски Иво Ивков говори на пресконференцията на

...
Изпълнителнят директор на Левски Иво Ивков говори на пресконференцията на
Коментари Харесай

Иво Ивков: Левски е в период, в който може много бързо да тръгне назад

Изпълнителнят шеф на Левски Иво Ивков приказва на конференцията на " Герена ", която даде старт на акцията " Аз съм Левски ".
 Наско Сираков започва новата акция
Наско Сираков започва новата акция " Аз съм Левски "

Босът на " сините " съобщи, че това е била една от главните задания на клуба

" Откриваме третата подред акция " Аз съм Левски ". Измина тъкмо година от старта на миналата акция, която се увенча с добър триумф. Това съответства и с началото на моята работа като изпълнителен шеф на клуба. Година изпълнена с големи провокации и през която свършихме доста - това е явно, без да навлизаме в елементи. Говоря и в спортно-технически аспект, и за надграждането в административен и финансов проект. В същото време, заради тежкото завещание, което заварихме, клубът към момента не може да се каже, че е изцяло избавен. Затова с зов към всички левскари, желая да кажа, че тази акция ще бъде тест за несломимостта на левскарския дух.
 Сираков: Смяна на собствеността не стои на дневен ред Обновена
Сираков: Смяна на собствеността не стои на дневен ред

Това съобщи босът на " сините " на конференцията през днешния ден

Наред с другите ни начинания, би трябвало да създадем решителни крачки за финансовото избавление и стабилизиране на клуба. Тази акция ще бъде и избор на доверие по какъв начин се е управлявал клубът през последната година. Кампанията ще бъде ориентирана в услуга на притежателите на членски карти, с помощта на новите ни партньорства. Искам да благодаря и на одобрените ни сътрудници. През последната година демонстрираме, че при вярно ръководство този клуб може да се самоиздържа в един миг - дано да създадем още една крачка, клубът има потребност от своя максимален капитал - своите последователи ", съобщи Ивайло Ивков.

Създаде се едно лъжливо усещане, че Левски към този момент е избавен финансово, макар че ми искаше да се изпъча пред вас и да кажа противоположното. Левски е в интервал, в който може бързо да тръгне обратно. Призовавам хората да не губят своя отдаденост на клуба. Нямаме тематики табу, подготвен съм да давам отговор за всяка изхарчена стотинка през тази година. Преди една година сложихме завършек на разточителните покупко-продажби - както за играчи, по този начин и други в клуба. Дадени изявленията рисуваха ярко бъдеще, което също докара до илюзия. Клубът въобще не е избавен, сигнализирам за това. Погасихме належащите отговорности. Имаме броени дни да реализираме нови договорености и да стартираме да обслужваме тежкото завещание, приказвам за разточително ръководство през последните повече от 10 години, споделям го най-отговорно. Каквото реализираме, това е. Скоро ще разберем какво става с " Юнайтед Груп ". Те имаха ясна декларация ", добави Ивков.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР