Изпълнителнят директор на Левски Ивайло Ивков говори на пресконференцията на

...
Изпълнителнят директор на Левски Ивайло Ивков говори на пресконференцията на
Коментари Харесай

Ивков: Левски още не е напълно спасен! Показваме, че клубът може да се самоиздържа

Изпълнителнят шеф на Левски Ивайло Ивков приказва на конференцията на " Герена ", която даде старт на клубната акция " Аз съм Левски ".

" Откриваме третата подред акция " Аз съм Левски ". Измина тъкмо година от старта на миналата акция, която се увенча с добър триумф. Това съответства и с началото на моята работа като изпълнителен шеф на клуба. Година изпълнена с големи провокации и през която свършихме доста - това е явно, без да навлизаме в елементи. Говоря и в спортно-технически аспект, и за надграждането в административен и финансов проект. В същото време, заради тежкото завещание, което заварихме, клубът към момента не може да се каже, че е изцяло избавен. Затова с зов към всички левскари, желая да кажа, че тази акция ще бъде тест за несломимостта на левскарския дух. 
 На живо: Наско започва новата акция На живо: Наско започва новата акция " Аз съм Левски ": Това бе измежду главните ни задания
Наред с другите ни начинания, би трябвало да създадем решителни крачки за финансовото избавление и стабилизиране на клуба. Тази акция ще бъде и избор на доверие по какъв начин се е управлявал клубът през последната година. Кампанията ще бъде ориентирана в услуга на притежателите на членски карти, с помощта на новите ни партньорства. Искам да благодаря и на одобрените ни сътрудници. През последната година демонстрираме, че при вярно ръководство този клуб може да се самоиздържа в един миг - дано да създадем още една крачка, клубът има потребност от своя максимален капитал - своите последователи ", съобщи Ивайло Ивков. 
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР