Изпълнителното бюро на БСП се разграничава от думите на президента

...
Изпълнителното бюро на БСП се разграничава от думите на президента
Коментари Харесай

БСП се разграничи от позицията на Станишев, че Борисов действа като държавник

Изпълнителното бюро на Българска социалистическа партия се разграничава от думите на президента на ПЕС Сергей Станишев, че министър председателят Бойко Борисов работи като общественик, а не като политик, се споделя в декларация на партията.
„ Смятаме, че такава оценка е извънредно несъответстваща. България е най-бедната и най-корумпирана  страна в Европейски Съюз. Заради корупция не ни одобряват в Шенген “, декларират от левицата.
Потъпкана е парламентарната република, разделянето на управляващите и правовата страна.
„ На дъното сме по независимост на словото. Заявяваме, че позицията на Българска социалистическа партия по отношение на политиката на Борисов и ръководеното от него държавно управление остава непроменена - те са нездравословни за България и смяната е нужна “, безапелационни са от Българска социалистическа партия.
Думите на Сергей Станишев пристигнаха по време на напрегнатите договаряния в Европейски Съюз за висшите постове в общността.
Тогава водачът на ПЕС изскочи като номинация за ръководител на Европейския парламент, Борисов разгласи, че би го подкрепил.
`Българският министър председател към този момент не работи като политик, а като общественик. `В някакъв смисъл и двамата сме възмъжали и помъдрели с годините. Когато опира до интереса на България, мога да работя и с господин Борисов ", сподели по този мотив Станишев.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР