Изпълнителният вицепрезидент на Манчестър Юнайтед Ед Удуард е готов да

...
Изпълнителният вицепрезидент на Манчестър Юнайтед Ед Удуард е готов да
Коментари Харесай

Манчестър Юнайтед иска да счупи трансферния си рекорд

Изпълнителният вицепрезидент на Манчестър Юнайтед Ед Удуард е подготвен да похарчи " обилни суми " през лятото, с цел да докара на " Олд Трафорд " две огромни имена, написа teamtalk.com, базирайки се на Manchester Evening News. Според обявата норвежкият управител на " алените дяволи " Оле Гунар Солскяер желае нов централен бранител, благодарение на който отборът да заиграе на друго равнище и да трансформира тима в сериозен кандидат за купата.

Въпреки че Манчестър Юнайтед заема второ място в класирането сега, отборът е позволил цели 30 гола във вратата си в 23-те изиграни досега кръгове от шампионата. В горната половина на таблицата единствено един отбор - Лийдс, е позволил във вратата си повече голове - 38. Скъпоструващият Хари Магуайър и Виктор Линдельоф не са до дъно безапелационни и ето за какво Удуард е подготвен да удовлетвори желанието на Солскяер за нов централен защитник. Очакванията са Юнайтед да се прицели през лятото в централен бранител, който евентуално ще коства сред 25 и 50 милиона паунда, отбелязва teamtalk.com.

В същото време " алените дяволи " имат потребност и от нов класен нападател и точно за подобен вид футболист Удуард е подготвен да счупи трансферния връх на клуба, показва Teamtalk. От Юнайтед са твърдо решени да доведат в клуба огромно име в офанзива, което да бележи голове за отбора с години напред, даже да се наложи да похарчат рекордна сума, с цел да реализиран това. В момента отборът разполага с опитния уругвайски голаджия Единсон Кавани, само че този уикенд той навършва 34 години.

Въпреки че не се загатват съответни футболисти, едно име, които би отговаряло идеално на търсения от " алените дяволи " профил е Ерлинг Холанд. 20-годишният норвежец сега свети с фланелката на Борусия (Дортмунд), а с изключение на всичко друго Солскяер го познава извънредно добре, защото му е бил треньор в Молде.

Рекордът за входящ трансфер на Манчестър Юнайтед сега е 89.3 милиона паунда, платени за френския халф Пол Погба.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР