Изпълнителният директор на ЦСКА Стоян Орманджиев бе доволен от . За

...
Изпълнителният директор на ЦСКА Стоян Орманджиев бе доволен от .
За
Коментари Харесай

Стоян Орманджиев: Важното е, че има положителна развръзка

Изпълнителният шеф на ЦСКА Стоян Орманджиев бе удовлетворен от.

За задачата обаче, срещата би трябвало да бъде на стадион, намиращ се на най-малко 50 километра от „ Българска войска “.

„ Важното е, че имаше позитивна развръзка. Строго, само че заслужено в последна сметка. Най-важното за нас е, че ще могат да участват нашите последователи “, бяха първите думи на Орманджиев след чуването на ЦСКА в централата на БФС.

„ Те не би трябвало да ощетяват госта в мача и ще помислим. Нека да ви кажа в допълнение. Да, Търново е вид “, сподели той за мястото, където би трябвало да се играе срещата.

„ При всички положения не желаеме тези неприятни образци да се свързват с ЦСКА и знаем, че това е една доста дребна група от нашите последователи. Разбираме техните страсти и техните настроения, само че не би трябвало да се прекрачват границите. Става въпрос и за публично състояние, въпреки всичко ЦСКА е обект на публичен интерес, желая да загатна нещо друго, тъй като през вчерашния ден в новините видях едни съкрушени родители на две дечица. Аз съм родител на две деца и желая да кажа, че човешкият живот няма никаква цена “, приключи Орманджиев.

Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР