Изпълнителният директор на ЦСКА - София Филип Филипов е прекарал

...
Изпълнителният директор на ЦСКА - София Филип Филипов е прекарал
Коментари Харесай

Шеф на червените е бил командирован в Унгария

Изпълнителният шеф на ЦСКА - София Филип Филипов е прекарал една седмица в Будапеща, където се е срещнал от близко със стадиона на Ференцварош „ Групама Арена “, написа „ Тема Спорт “. Както е известно, за реконструкцията на „ Българска войска “ ще бъде употребен точно моделът на оборудването в унгарската столица, което бе намерено през 2014 година и е с потенциал от 23 000 фенове. То е съветвано и ръководено от компанията SportFive, с която " алените " подписаха контракт през юни тази година. 

„ Със стадиона в Будапеща успяхме да потвърдим, че този модел на частно финансиране и ръководство е сполучлив. Неслучайно използваме насъбрания там опит, тъй като отчитаме сходството сред стопанските системи на двата града и приликите в двете страни, както и предстоящите трудности пред реализирането на плана “, разясниха от SportFive тогава. 

„ Продължаваме да работим по план, подобен с този на стадиона на Ференцварош, само че с нужните усъвършенствания. Нашето оборудване ще бъде по-модерно и по-красиво, защото нашият градеж идва десетилетие след техния. Работим с най-големите британски и немски компании, които ще са с нас досега, в който от министерството и „ Сердика Спортни парцели “ одобрят нашия план “, пък съобщи юристът на клуба Станислав Трендафилов. 
 ЦСКА - София напредва с проектите за нов стадион, планува последно домакинство на ЦСКА - София напредва с проектите за нов стадион, планува последно домакинство на " Армията "
ЦСКА - София има период до 1 март следващата година да изготви повсеместен капиталов план, въз основа на който да бъде издадено годно позволение за градеж на новото оборудване. Всичко това ще коства на " алените " 6 милиона лв.. 

„ За стадиона всичко върви по проект. В най-скоро време ще се показа абстрактен план “, разгласи Филип Филипов преди седмица по време на откриването на новия магазин на ЦСКА - София. Той алегорично отключи феншопа, като акцентира, че е краткотраен до построяването на новия стадион.

Снимки: Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР