Изпълнителният директор на ЦСКА Филип Филипов няма да отпътува с

...
Изпълнителният директор на ЦСКА Филип Филипов няма да отпътува с
Коментари Харесай

Фичо няма да пътува с ЦСКА за Турция, очаква развитие със стадиона

Изпълнителният шеф на ЦСКА Филип Филипов няма да отпътува с футболистите и спортно-техническия щаб за Турция в петък, осведоми " Тема спорт ".

Фичо ще остане в България, където има задоволително задания пред себе си преди подновяването на шампионата в средата на февруари. Както е известно, за ЦСКА той ще пристигна седмица по-рано, в сравнение с за множеството тимове. В уикенда на 12 и 13 февруари " армейците " ще гостуват на Локомотив (София) в отсрочен дуел от четвъртия кръг на efbet Лига.

Освен това Филипов чака развиване със стадиона на ЦСКА. Идния четвъртък от 17:30 часа ще се организира онлайн разискване на новия обстоен организационен проект на Борисовата градина, от който зависят и идните действия, които клубът ще предприеме. По проект Филипов ще пътува за Белек за края на лагера на " армейците ".

Очаква се на някоя от контролите на отбора в средиземноморския курорт да участва и съветникът на акционерите на ЦСКА по футболните въпроси Алън Пардю. Британецът е мощно зает и със зимната селекция на " алените ", като употребява солидните си контакти в цяла Европа.
 ЦСКА чака удостоверение за две контроли
ЦСКА чака удостоверение за две контроли

Програмата за лагера на " армейците " ще стане ясна днес
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР