Изпълнителният директор на ЦСКА - Филип Филипов, коментира официалното решение

...
Изпълнителният директор на ЦСКА - Филип Филипов, коментира официалното решение
Коментари Харесай

Филипов: Няма да допусна хората, които унищожиха българския футбол, да се подиграват с мен

Изпълнителният шеф на ЦСКА - Филип Филипов, разяснява формалното решение на ДК към БФС, която му забрани да се занимава с футбол за период от една година. Ето какво сподели той пред сътрудниците от " 24 часа ":
 Двама нови в ЦСКА, младеж на Монако кара проби
Двама нови в ЦСКА, младеж на Монако кара проби

Отборът възобнови тренировки

" Няма да позволи хората, които унищожиха българския футбол да се подиграват с мен и ще ги осъждам. Проблемът не е в моето наказване, а в това, че тези хора, които си мислят, че ръководят футбола на следобеден брънч в сряда взеха решение да извадят над 100 клуба. Сред тях и такива, които се занимават единствено с училищен футбол. Да забранят на децата да спортуват?! Те би трябвало да схванат, че те не са БФС. БФС са клубовете. Няма по какъв начин да се подиграват с хората във футбола, с вложителите, които си дават парите, с всички. Какво ще се получи, в случай че всички, които поддържат смяната утолен ръгнат? Ще си вършат обеди и вечери в Бояна, както правеха до момента.

Тяхната неплатежоспособност се видя на предходния конгрес, когато 50% от клубовете, чистосърдечно поддържаха Бербатов. А тези, които поддържаха статуквото го направиха поради персонални зависимости и обвързаности. Давам образец единствено с един клуб, на който почитателите са твърдо срещу, само че разгласи поддръжката си за тях поради едно 40-годишно другарство. Това е тъпо и смешно. И в случай че се има вяра на известия, тъкмо почитателите са тези, които го устоят. Едно другарство не може да бъде над ползите на българския футбол.

Когато никой не те желае, въпрос на чест и достолепие е да си тръгнеш самичък. Но това е за същинските мъже. Не за тези в Бояна ", прочувствено съобщи Филипов.
 ЦСКА за Боби: Вечната Амбър отново желае да прибира, плаши ни с изхвърляне от елита
ЦСКА за Боби: Вечната Амбър отново желае да прибира, плаши ни с изхвърляне от елита

" Червените " излязоха с декларация
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР