Изпълнителният директор на ЦСКА 1948 – Добрин Гьонов, поздрави феновете

...
Изпълнителният директор на ЦСКА 1948 – Добрин Гьонов, поздрави феновете
Коментари Харесай

Добрин Гьонов: Ние пазим живи идеалите, ценностите и главно - фактите

Изпълнителният шеф на ЦСКА 1948 – Добрин Гьонов, поздрави почитателите на " алените " по случай 75-годишнината на ЦСКА. Той показа видео от профила на клуба, кръстено " Пътешествие през историята на ЦСКА ".

Ето какво написа Гьонов във Фейсбук:

Скъпи Армейци,

75 години ЦСКА, които честваме през днешния ден, са и доста, и малко. Много – в случай че би трябвало да опишем всяка страст, победа, успех, сложен миг, а след това още веднъж купа и достижение на армейския отбор. Малко – в случай че би трябвало да измерим времето, през което ЦСКА е синоним на чест, достолепие, непреклонен дух и обич към спорта. Малко, тъй като сме сигурни, че ще има още доста популярност отсега нататък. Червеното ДНК го изисква.

Назад има доста покорени върхове, извоювани борби, завоювани титли, отстранени европейски колоси. Време, в което на аления небосвод се появиха доста герои, оставили сърцата и живота си за ЦСКА. Години, които накараха генерации българи да се гордеят и да копнеят за армейския екип. Само най-хубавите получиха достойнството да го носят.

Постиженията на родна сцена, завоюването на шампионски трофеи, Купи на България и превръщането ни в най-титулувания роден клуб ни карат да копнеем за върхови достижения като да биеш Аякс, Ливърпул, Монако, Нотингам Форест, Реал Сосиедад и доста други.

Въпреки компликациите и опитите да бъде премахнат ЦСКА, ние пазим живи идеалите, полезностите и основно - обстоятелствата. Винаги има избор - лесна или сложна пътека. Ние избрахме сложната. Защото Армейската чест изисква по този начин. Пред бързата уредена писта да хванеш заобиколния път, за който трябват дух и изпитание, само че по този начин е вярно. Винаги има избор - лъскава замяна или същинска борба. Ние избрахме борбата за истината.

Червеното ДНК го изисква.

Резултатите от честния път към успеха не закъсняват.

Днес ние още веднъж имаме вяра мощно в европейското бъдеще на тима.

Честит празник, Армейци!

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР