Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев призна, че годината е

...
Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев призна, че годината е
Коментари Харесай

Ангел Петричев пред БНТ: Измина турбулентна година за Лудогорец, но ние умеем да се справяме с кризите

Изпълнителният шеф на Лудогорец Ангел Петричев призна, че годината е била сложна за клуба, само че разградчани са горди, че са се справили с редица тествания.

В изявление за Българска национална телевизия изпълнителният шеф изясни, че от клуба изпращат сполучлива година.

" Беше много турбулентна година и двулика във връзка с нашето показване в европейските клубни шампионати. Понесохме и много рецензии, къде заслужени, къде не. Спечелихме купата и купата, класирахме се за Лигата на конференциите, победихме Аякс и Фенербахче, направихме вълнуващи мачове. В Лудогорец умеем бързо да се оправяме с рецесиите, което е добра отличителна линия на един умел клуб. Тази година бяхме под много съществено напрежение и бяхме неуверени. Не допуснахме срив с последици за клуба ", показа той.

Ангел Петричев се надява " орлите " да срещнат допустимо най-силния съперник в плейофния кръг на Лигата на конференциите.

" Конкретно име не бих споделил, само че си поисквам допустимо най-силния от евентуалните противници, тъй като когато се готвиш за огромен мач против прославен противник, тонусът е напълно друг в клуба. Ако желаеме да стигнем надалеч, то е ясно, че ще срещнем сили противници ", добави той.

Изпълнителният шеф съобщи, че през паузата в Лудогорец няма да се вършат прехвърляния непременно.

" Лудогорец продава добре. Към играчите ни има интерес. Нормално е, в случай че постъпи оферта, която да удовлетворява клуба и играча, да последва трансфер. В момента съставът е сносно комплектуван и входящи прехвърляния няма да вършим непременно ", добави той.

Ангел Петричев счита, че конкуренцията за челните позиции в Първа лига ще бъде яростна.

" Виждам сериозен капацитет в Ботев. Левски е мощен противник, с който всеки би трябвало да се преценява. Не единствено Левски и ЦСКА са ни съществени противници, има и други тимове. Предстои забавна пролет ", има вяра той.

Можете да гледате цялото изявление във видеото.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР