Изпълнителният директор на Локомотив Пловдив Кузман Маринков взе отношение по

...
Изпълнителният директор на Локомотив Пловдив Кузман Маринков взе отношение по
Коментари Харесай

Шеф в Локо Пд: Срещу Славия сякаш гледах друг тим след почивката

Изпълнителният шеф на Локомотив Пловдив Кузман Маринков взе отношение по бурните събития в клуба в последните седмици, даже месеци. Той стартира от абсурда с освобождението на признака на клуба Мартин Камбуров и разяснява тематиката в предаването "Домът на футбола " по DIEMA SPORT.

"Темата Камбуров не е на дневен ред. Имаме уважението към него, като си завърши кариерата ще си изразим благодарността, може и след това да пристигна да работи в клуба. Но методът, по който се преекспонира казусът с него, се отрази на футболистите и душeвността им. "

"Наруши се вътрешният устав, говореше неща, които не би трябвало, нямаше право да споделя кой е Локомотив Пловдив и кой не е. Едно от отраженията на абсурда с него е при Дани Кики ", съобщи Маринков пред DIEMA SPORT и разяснява представянето на тима в мача със Славия и показа, че е видял напълно друг тим след почивката.

"Те подписват контракт, в който са задължени да извършват отговорностите си и нямат право да показват симулативна игра. Не бих желал да е по този начин, само че не всички играчи се влагат оптимално, от това което виждам в мачовете. "

"Нашият тим тотално надигра Славия, имах възприятието, че ще ги разбием, само че през второто полувреме беше друго, все едно излезе един различен тим ", съобщи изпълнителният шеф на "смърфовете " и похвали почитателите за заинтересоваността им.

"Пловдив е специфичен град, още от римско време имаме статут на провинция, която може да сече монети. Нашите последователи живеят с Локомотив Пловдив, давам образец от предната вечер. Тогава след съвещанието един възрастен почитател се разплака, откакто видя, че се сплотяваме, с цел да сме потребни ", съобщи Маринков и гласоподава доверие на треньора Войн Войнов.

"Винаги резултатите са най-важното, сигурен съм, че и Войн Войнов не може да спи, че нямаме резултати. Собственикът заявява цялостно доверие към наставника и той си води обикновено подготовката. Той работи особено, от там нататък би трябвало да има резултати. Има ли ги, значи те са попили напътствията му ", показа още Маринков и прикани за доверие.

"Всичко, което вършим и работим, всичките ни връзки с общината и вложителите от чужбина, отношението ни с последователите, цялата тази поддръжка е причина футболистите да си дадат равносметка, че са в клуб, който желае да се развива. Ако те покажат качества на терена, ще отидат в по-големи тимове. Всеки футболист би трябвало да си даде тази сметка и да се види, че изгодата е взаимна. "

"Ние би трябвало да бъдем едно цяло - управление, треньор, щаб и футболисти. Ако администрацията работи добре, а тимът няма резултати, барометърът са резултатите. Стъпка по стъпка нещата се възстановяват, в случай че играчите се вложат, резултатите няма да закъснеят ", приключи изпълнителният шеф на "черно-белите ".
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР