Изпълнителният директор на Левски Красимир Иванов използва личния си профил

...
Изпълнителният директор на Левски Красимир Иванов използва личния си профил
Коментари Харесай

Красимир Иванов: Спестена 1000% дузпа, измислени картони... Сами срещу всички!

Изпълнителният шеф на " Левски " Красимир Иванов употребява персоналния си профил във " Facebook ", с цел да разяснява отпадането на отбора от " Черно море " в осминафиналите за Kупата на България.

" Сините " отстъпиха с 4:5 при дузпите, откакто постоянното време и продълженията приключиха 2:2. Според Иванов в " Левски " сами са си отговорни за изпуснатите шансове при наказателните удари, само че все пак съдийството на Ивайло Стоянов и екипа му надалеч не е било на нужното равнище.
След продължения и дузпи: " Левски " потъна във Варна Комичен пропуск на Нашименто и греда на Рейш, "Черно море " е на четвъртфинал за Купата на България
" Загубихме. Сами изпуснахме шанса си. За изпуснатите дузпи няма кой да виним. Но в случай че поради това премълчим разполагането на охранители преди мача пред стаята на съдиите, спестена 1000% дузпа, измислените картони, сами обричаме себе си на забвение. Сами против всички! Това ще е играта до края на сезона и от всички ни зависи да не сведем глави! ", написа шефът на " Левски ".

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР