Изпълнителният директор на Google Сундар Пичай заяви в сряда, че

...
Изпълнителният директор на Google Сундар Пичай заяви в сряда, че
Коментари Харесай

Google ще проведе конференцията за разработчици I/O виртуално през май

Изпълнителният шеф на Гугъл Сундар Пичай съобщи в сряда, че софтуерният колос ще организира годишната си конференция за разработчици тази година, в интервала от 18 до 20 май, под формата на виртуална конференция, съвсем като предходната година, откакто всеобщото събитие беше анулирано още тогава, когато COVID-19 стартира да се популяризира по целия свят.

Виртуалният формат е изключително решение на нетрадиционната конюнктура, в която Гугъл би трябвало организира конференцията си I/O. Обикновено събитието се организира в амфитеатъра Shoreline в Маунтин Вю, Калифорния, на няколко минути път пеш от корпоративната централа на Гугъл.

През 2019 година, когато още се намирахме в естествени условия, Гугъл I/O събра над 7000 присъстващи, като съставлява най-важното събиране на компанията през цялата година. Основната тирада на Пичай, в която той приказва за актуалните старания и цели на Гугъл, постоянно е будела любознанието и вниманието на синдикални организации, конкурентни компании, сътрудници и разработчици, защото отразява основните фокуси, към които се движи компанията.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР