Изпълнителният директор на генералния спонсор на Левски Palms Bet -

...
Изпълнителният директор на генералния спонсор на Левски Palms Bet -
Коментари Харесай

Спонсорът на Левски: Хубчев се съгласи да разсрочи сумите, които му дължи клубът

Изпълнителният шеф на генералния спонсор на Левски Palms Bet - Лъчезар Петров разкри, че Петър Хубчев се е съгласил да бъде разсрочено част от задължението на клуба към него.

" За Левски няма нищо притеснително по проблема с Хубчев. Сумите са дължими. Документите, които може да покаже, са, че заплащането към него е дължимо. Има обвързване, което се обслужва към този момент ", показа Петров.

" Имах с него една среща и един-два диалога по телефона. Имахме диалози с Георги Градев. Последно се разбрахме Хубчев и Амбарцумян да удължат периода на останалите вноски. Те се съгласиха. Апкарян отказа”, добави той.

" Ръководството се е заело да реши проблема с Насиру Мохамед. Не е толкоз ужасно. Когато се обслужват отговорностите, клубът няма от какво да се тормози.”

" Предвид насъбраните отговорности, постоянно има възможност клубът да не получи лиценз. Рискът обаче е дребен. Не желая да се извинявам какви отговорности сме заварили. Важното е да работим интензивно за погасяването им. Няма клуб без отговорности. Трябва да ги обслужваме. В момента ние изискуем по една заплата. Стремим се по всякакъв начин каквото и когато е допустимо да се заплаща.”

" Клубът интензивно работи по разнообразни типове отговорности. Когато новото управление встъпи в служба, първите месеци имаше извънредно значими оперативни неща. От месец – месец и половина се работи интензивно да се види на кого какво се дължи и по какъв начин да се обслужва. Надявам се скоро клубът да може да излезе с позитивно развиване по част от тези отговорности. Чужденците, които си потеглиха напълно неотдавна – Шелис и Зайков – си потеглиха без един лев обвързване. Това е с помощта на диалозите с тях от Иво Ивков и Станимир Стоилов. Национална агенция за приходите е едно от отговорностите, които са настоящи и би трябвало да се обслужва. Иво Ивков работи интензивно към Национална агенция за приходите. Има отговорности. Има месеци, в които Национална агенция за приходите се обслужва, има и необслужени месеци. Трудно е да се каже какъв брой тъкмо са отговорностите на Левски. Има суми, които са с падеж след 2-3 години, тъй че мъчно може да се каже.”

" Надявам се скоро да има позиционирани на стадиона още марки на компании, които ще оказват помощ на Левски. Сигурен съм, че ще намерим доста съидейници за нашите акции. Предлагането на акции за нашата акция приключи сполучливо. Възможно е увеличението на капитала да докара до по-добри вести и за Левски.”

" Отношенията ни с Левски са разказани в контракти. Държим всичко да е на ярко. Ние преизпълняваме договорните си връзки. Правим всичко по силите си да обслужваме отговорностите.”

" Активно работим клубът да стигне до оптимално хора. Съгласен съм, че има избрани усложнения със закупуването на карти, само че и който желае ще откри метод. Проектът клубът да премине в ръцете на почитателите изисква време. Трябва да бъде свършена доста работа. Всеки изхожда от любовта си към Левски. Дебатите в работните групи са градивни. Процесът лишава много време, тъй като планът е огромен. Целта на партньорството е и двете страни да са удовлетворени. Разпознаваемостта, която ни даде Левски – по-лоялна и по-вярна от публиката на Левски няма. Те го потвърждават с помощта си към нас. Не сме обсъждали да желаеме акции на Левски.”

" Отказахме се от мястото на гърдите, тъй като имаме вяра в тази идея. Показваме, че не е значима краткосрочната цел. За нас е по-важно под всякаква форма да подкрепим почитателите, виждайки въодушевлението им. Показваме, че за нас Левски е повече от клуб. Нямаме заложен ексклуизивитет в договорите. За нас Левски е по-важно от това да сме единствено бизнес сътрудници. Ако пристигна друга букмейкърска компания, с наслада ще преговаряме. Моментното положение на Левски не разрешава да се отхвърля каквато и да е помощ. Не е спирано да се търсят сътрудници на клуба.”
" След като има отговорности към Васил Божков, постоянно има заплаха да си ги изиска ", сбит бе Лъчезар Петров.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР