Изпълнителният директор на Ел Би Булгарикум Владимир Русев и изпълнителният

...
Изпълнителният директор на Ел Би Булгарикум Владимир Русев и изпълнителният
Коментари Харесай

Продуктите на Ел Би Булгарикум ще се продават на ниски цени в магазините на ЦКС

Изпълнителният шеф на " Ел Би Булгарикум " Владимир Русев и изпълнителният шеф на дирекция в Централния кооперативен съюз (ЦКС) Максим Иванов подписаха съглашение в Министерството на стопанската система за увеличение на наличието на държавната млекопреработвателна компания в комерсиалната мрежа.

Това стана в наличието на министъра на стопанската система и промишлеността Никола Стоянов и министъра на земеделието Явор Гечев.

ЦКС има към 3500 търговски обекта в цялата страна и по силата на съглашението ще се ангажира да продава продуктите на " Ел Би Булгарикум " на трайно ниски цени, уточни Ваня Буюклиева, зам.-председател на ЦКС. В страната има доста селища, в които само ние имаме магазини, уточни Буюклиева.

Продуктите на българската компания стартират да навлизат поетапно в мрежата на ЦКС. Взехме ограничения за понижаване на цените на нашите артикули и това усили двойно оборота в нашите магазини. Ние имаме 10 магазина в София и един във Видин, посочи той. В лицето на комерсиална верига " Кооп " (на ЦКС) намерихме сътрудници и ще работим с тях с минимални твърди надценки. На първия стадий ще заредим обектите им в София, Пловдив, по-късно - Ловеч, Русе, Варна и Бургас. Идеята ни е цените да останат като в нашите магазини, сподели Владимир Русев.
Подписаното през днешния ден съглашение е една от опциите да покажем, че може да има качествени артикули с българска суровина, които да доближават на добра цена до хората, сподели министърът на стопанската система Никола Стоянов. Сайтът е с висок интерес и с над 10 000 влизания дневно.

От на следващия ден ще има цените на най-малко двама търговци на дребно там, стана ясно от думите му.

" Законът за надценките – за нас е значимо да подсигуряваме артикули на налични цени, само че и да не се месим на пазара. Затова ще работим с един или два продукта от избрана продуктова група с надценка от 10 % ", сподели Стоянов по отношение на готвения законопроект, който се чака да бъде оповестен за публично разискване идната седмица.
Ще увеличим хората и асортимента. Сега навлизаме с подбор от 20 продукта, сподели Владимир Русев.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР