Изпълнителният директор на един от лидерите в Североизточната Трета лига

...
Изпълнителният директор на един от лидерите в Североизточната Трета лига
Коментари Харесай

Ентусиазъм в Суворово преди дербито с Добруджа, босът се прицели в титлата

Изпълнителният шеф на един от водачите в Североизточната Трета лига - Суворово, Гавраил Гавраилов разгласи огромната цел на тима през този сезон. " Гоним първото място до дупка. Ако приключим на върха, тогава ще мислим дали ще влизаме във Втора лига. Кой знае, в случай че сме първи, може да притеглим интереса на спонсор или да станем втори тим на мощен клуб ", сподели босът.

Най-доброто класиране на Суворово в третия ешелон е трето място. Преди години отборът бе поканен във Втора лига, само че кметът на града Павлин Параскевов отхвърли заради липса на бюджет за професионален футбол, пишат от " VarnaUtre ".

Разбра се още, че единствено шестима служители на реда ще охраняват дербито от деветия кръг на Североизток сред Суворово и Добруджа. Мачът е в неделя от 16:00 часа в Суворово. Двата тима са с еднакъв брой точки – по 19 (по шест победи и един равен), само че суворовци са водачи поради по-добра голова разлика.

" От Районното в Девня са пращали най-вече по шестима служители на реда за по-напечените ни семейства. Не имам вяра в този момент да е по-различно, макар че ще има и аудитория от Добрич. Повече служители на реда е имало единствено преди десетина години, когато приехме елитния Спартак (Пловдив) за Купата на България ", съобщи още Гавраилов.

Шефът на Суворово чака цялостен стадион – над 700 фенове, като входът още веднъж ще е свободен. Гавраилов удостовери, че при победа кметът на града ще съблюдава традицията и ще раздаде наградите в съблекалнята, само че внимателно премълча дали ще са повишени.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР