Изпълнителният директор на Байерн (Мюнхен) - Оливер Кан не скри

...
Изпълнителният директор на Байерн (Мюнхен) - Оливер Кан не скри
Коментари Харесай

Оливер Кан: Трябва да покажем на феновете, че не сме се предали

Изпълнителният шеф на Байерн (Мюнхен) - Оливер Кан не скри разочарованието си след загубата с 3:0 от Манчестър Сити в първия 1/4-финал от Шампионската лига сред двата отбора.

" Разбира се, че сме разочаровани. Мисля, че си представяхме нещата по друг метод. Манчестър Сити е тим от международна класа, в случай че не и най-хубавият в Европа. Резултатът е най-съществен във футбола, само че мисля, че ние имахме своите шансове. Допуснахме гол от отдалечен изстрел, само че по-късно имахме благоприятни условия и започнахме добре втората част.

На това равнище и против тимове от такава класа не можеш да си позволиш никакви неточности, тъй като те незабавно биват осъдени. След 2:0 към този момент имахме проблеми и допуснахме нов гол. Сега с нищо не оказва помощ да се оплакваме и да се фокусираме върху отрицателното. Все още имаме огромен късмет да спечелим купата в шампионата, тъй че би трябвало да се фокусираме върху събота, а по-късно е реванша.

Знам, че в този момент нещата не наподобяват добре, само че във футболът съм виждал да се случват невероятни неща. Наш дълг е да опитаме всичко в реванша и да покажем на почитателите в Мюнхен и по света, че не сме се предали ", сподели Кан.
 Манчестър Сити - Байерн (Мюнхен) 3:0 в Шампионска лига
Градушка очука Байерн в Манчестър! Сити разглоби баварската машина

Попаденията станаха дело на Родри, Силва, Халанд
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР