Изпълнителният директор на Българската федерация по баскетбол Филип Виденов смята,

...
Изпълнителният директор на Българската федерация по баскетбол Филип Виденов смята,
Коментари Харесай

Филип Виденов за националите по баскетбол: Показахме хубав облик

Изпълнителният шеф на Българската федерация по баскетбол Филип Виденов счита, че националният ни тим е посочил прекрасен образ в мача против Португалия., само че разликата не бе задоволителна за класиране в главната фаза на европейските квалификации.

„ Стигнахме до такава степен, докъдето искахме, само че най-после направихме малко обикновени неточности. Не издържахме до края, а имаме много капацитет, само че за жалост в спорта е по този начин. Ще мислим за идващия стадий. Няма по какъв начин да няма напрежение, само че към този момент играчите са опитни, тъй че не мисля, че е оказало чак толкоз огромно въздействие. Просто не затворихме мача по този начин, както трябваше ", разяснява Виденов пред BGbasket.com.

Той разяснява и представянено на Александър Везенков, който се показва чудесно с тима на Олимпиакос в Евролигата и в Гърция, и който изгира мощен мач и с националния тим на България в неделя вечер.

" Очевидно е какъв образ дава Везенков на националния тим. Качествата му не ги оспорваме въобще, само че ангажира и ужасно доста отбраната на другия тим. Дава повече пространства за останалите. Вече е умел състезател, най-хубавият в Европа ", сподели Виденов.

" Надявам се Коди Милър-Макинтайър да има все по-важна роля и да разчитаме на него. Много положителни са ми усещанията от него, твърд състезател е и е екипен. Може би най-после се поизмори, направи 1-2 неточности ", съобщи още някогашният баскетболен национал.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР