Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП)

...
Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП)
Коментари Харесай

Български фирми участват в изложението Gulfood в Дубай

Изпълнителната организация за поощряване на дребните и междинните предприятия (ИАНМСП) провежда националния щанд на едно от най-значимите търговски изложби за бранша на хранително-вкусовата индустрия в света - Gulfood, което се провежда до 25 февруари в Дубай, ОАЕ, оповестиха от Агенцията.

В тазгодишното издание на събитието в националния щанд вземат участие седем български дребни и междинни предприятия. Компаниите имат опция да показват продукцията си на специфична структура и да се срещнат с евентуални бизнес сътрудници от Близкия Изток, Азия, Африка и Европа и Съединени американски щати, като наред с да станат част от редица съпътстващи събития, които показват последните трендове в бранша на хранително-вкусовата индустрия.

Gulfood 2021 се провежда при засилени ограничения за сигурност, свързани с пандемията COVID-19, която пази стотиците изложители и гости на комерсиалния панаир.

Събитието, което се подрежда измежду най-мащабните в света, е отличен инструмент за развиване на бизнеса, като формалната му статистика демонстрира, че 71 на 100 от изложителите осъществят поръчки в първите 12 месеца след ревюто в размер на до 500 000 $, показват от Агенцията.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР