Изпълнителката, която преди време нашумя с подигравателния псевдоним Мис Пиги,

...
Изпълнителката, която преди време нашумя с подигравателния псевдоним Мис Пиги,
Коментари Харесай

Пълна промяна за мис Пиги! Фолкпевицата е с нови гърди, нос и лице, изглежда зашеметяващо

Изпълнителката, която преди време нашумя с подигравателния псевдоним Мис Пиги, е извървяла приказния път от грозното патенце до красивия лебед, видя HotArena.

След поредност от хирургически интервенции Адриана има радикално друг нос, трансформирала е също по този начин формата на устата си и цялото й лице наподобява друго. Далеч по-едри са и гърдите, които изпълнителката постоянно споделя на фотоси с почитателите си в обществените мрежи. Всъщност фолкаджийката не може да бъде разпозната, в случай че сте виждали единствено визията й от началото на кариерата й. Тогава тя беше сравнявана с известната прасешка дама от Мъпетите, като бяха правени десетки колажи за сходствата посред им.

Вероятно подигравките са я амбицирали, тъй като смяната при нея е в действителност фрапантна. Изпълнителката умерено може да мине за тийнейджърка, защото е подмладила и лицето си. По него няма нито една бръчица, похвали се самата тя.

В момента Адриана живее в Италия с приятеля си, като не е доста ясно какво тъкмо работи. Тя е доста дейна във фейсбук, като си пуска фотоси от пътувания и кафенета, само че почитателите й се чудят по кое време ще я видят в работна конюнктура. Отдавна певицата не е правила и чалга шлагери, като не е ясно дали в миналото ще се завърне към музикалната кариера, написа " България Днес ".

В началото на тази година се появи информация, че Адриана е почнала да се снима в порнофилми. Имала и нов артистичен псевдоним, а за дебюта си прибрала колосалния хонорар от 20 000 евро.

Впоследствие мацката реши да опише цялата истина и да вдигне завесата към себе си. Оказва се, че всичко е било неистина, а сюжетът - добре изигран от русата фолкдива. " Трябваше ми реклама. Никой не ми помагаше и взех решение сама да основа сензация. След тази неистина, която си измислих, ми потръгна в музиката ", съобщи Адриана. Тя признава, че към този момент не изпитва потребност да основава сензации към себе си. Но продължава да предизвика с разголени снимки, които обилно споделя в обществените мрежи. На някои от фрагментите тя едва-едва прикрива интимните си елементи.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР