Изобщо не се страхувам за живота си! Подобни заплахи са

...
Изобщо не се страхувам за живота си! Подобни заплахи са
Коментари Харесай

Жоро Игнатов след заканата за убийство в ефир: Не ме е страх, че ще ми отрежат главата!

„ Изобщо не се опасявам за живота си! Подобни закани са постоянно срещани в работата ми, научил съм се да ги пренебрегвам ”. Това разгласи паметният основен редактор и кореспондент на „ Съдебен спор ” Жоро Игнатов, откакто в тв ефира предходната неделя против него бе отправена изцяло действителна закана, че ще го унищожават.
„ Ще ти отрежа главата! Ще те очистя като пиле! ”, бяха единствено част от изразите, които известният публицист и квалифициран юрист получи от чиновник на детска градина в Сливен. Репортажът беше излъчен в предаването предходната неделя и възмути феновете, а сътрудниците и роднините на Жоро Игнатов са съществено уплашени.

Жоро притисна с неуместни въпроси Генчо Генов от Сливен. В епизода на предаването бе прегледан иск на наследник против татко му, който му взел парите от продажбата на наследствени парцели. Момчето Георги Генов е със специфични потребности и е виждано постоянно да проси, както и да рови в кофите за боклук. Негови съседи му оказват помощ да претърпява, като самите те стават очевидци на грозните обиди и закани към основния редактор на „ Съдебен спор ”. Още по-скандалното е, че действието се развива в детска градина, където въпросният Генчо работи и дава отговор за поддръжката.

„ Гледай си работата! Изчезвайте отсам! Чуваш ли какво ти споделям? Ако не си тук с микрофона, знаеш ли какво ще ти се случи? ”, стартира със заканите таткото на момчето със специфични просветителни потребности. Оказва се, че Генчо не му е биологичен родител, а Георги е осиновен. Съпругата му и дамата, която е отгледала момчето, е умряла преди 3 години. Сега Генчо даже се заканва да изгони сина си на улицата.

„ Такива цялостни отпадъци сте всички тук в България. Гяури! Разбра ли в този момент? ”, продължава арогантният вид от Сливен.

„ Ще ви заведа дело за засегнатост и клюка ”, предизвестява го Жоро Игнатов. „ Ще ми заведеш ли? Аз ще ти отрежа главата, заведи я ”, избълва най-безцеремонно в народен ефир служителят на детската градина.

„ Това е опасност, обществено отправена към мен пред очевидци. Ще сезирам и Прокуратурата, бъдете сигурен! ”, безапелационен бе в ефир основният редактор на „ Съдебен спор ”. „ Ако имаш опция... Много си дребен, ще те очистя като пиле, бе! ”, индиферентно насочва закани за живота Генчо Генов.

В студиото на предаването също стана горещо. „ Жоренце, неприятно те гледаше този човек, не ми хареса. Иначе знам, че ти няма да си оставиш магарето в калта ”, обърна се водещата на „ Съдебен спор ” Нана Гладуиш.

Според източник на „ Уикенд ”, Жоро Игнатов към този момент е сезирал Прокуратурата поради заканите против него. Генчо Генов към този момент е разпитан, следва да му бъде повдигнато и обвиняване. Най-вероятно Игнатов ще води и частен иск за обезщетение.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР