Изобщо не обикаляме по страната. Трябваше да говоря с д-р

...
Изобщо не обикаляме по страната. Трябваше да говоря с д-р
Коментари Харесай

Проф. Ангелов: Не знам с каква джипка обикаля Борисов

Изобщо не обикаляме по страната. Трябваше да приказвам с доктор Величков в Кюстендил, защото имаме проблем там, ревизирах какво става там, взехме решение по какъв начин да продължат ограниченията в Кюстендил, след това отпътувах за Гоце Делчев. Така изясни своите инспекции министърът на опазването на здравето Костадин Ангелов пред " Свободна Европа ".

На въпрос дали Бойко Борисов пътува с държавния автомобил, защото това е спор, откакто и той взе участие в предизборната акция, Ангелов отговори, че не знае " с каква джипка " пътува министър председателят, само че Ангелов пътувал с кола, която си е наел като частно лице.

" Според вас с 300 хиляди ваксини по какъв начин може ръководството да си купи благоволение на гилдии. 300 хиляди ваксини има в България, тези хора са имунизирани, по какъв начин могат да бъдат купени ", запита още той.

Попитан за какво здравната система у нас е толкоз зле и лечебните заведения в страната е трябвало да одобряват дарения, в това число и от Делян Пеевски Ангелов отговори: " България беше затворена, както и целият свят. Целият свят беше атакуван от този вирус, Вие видяхте ли умиращите хора в Америка, имаше ли готова система в света ", разяснява здравният министър.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР