Заподозреният за стрелбата в Ротердам е страдал от психотично поведение, казват прокурорите

...
Изображение: Смъртоносната стрелба шокира Холандия Сега се появи писмо, изпратено
Коментари Харесай

Изображение: Смъртоносната стрелба шокира Холандия

Сега се появи писмо, изпратено преди това от прокурорите до EMC, което описва заподозрения като проявяващ "психотично поведение" .

То също така описва проблемите му с алкохола, както и оплаквания от съседи относно отношението му към животни, за което има присъда за малтретиране.

В писмото се посочва: „Предполагам, че информацията по-горе, ще допринесе за решението дали въпросното лице трябва да отговаря на условията за диплома за общ лекар. предишни сигнали от полицията и те ни питаха дали този човек е годен и подходящ да стане лекар.И това беше сигнал, който ние приехме много сериозно.

„Впоследствие ученикът беше оценен дали , от умствена гледна точка, беше достатъчно здрав, за да стане лекар. И това беше процес, който продължаваше.

„Така че вероятно има връзка с това и причината, поради която той е извършил това ужасно нещо.“

Началникът на полицията Фред Вестербеке каза: „ Виждаме постъпката му като целенасочено действие.

„Но трябва да разследваме как и защо.“

Вилня, който предизвика сцени на паника в болницата с бягащи студенти и пациенти изнесен от сградата в легла, предизвика шок в Холандия, където стрелбата е рядкост.

Медиите съобщават, че най-малката жертва е имала сестра близначка, която е оцеляла невредима, докато лекарят, който почина, е оцелял от съпруга и дете.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР