Изображение: Палестинци инспектират мястото на въздушните удари върху къщи в

...
Изображение: Палестинци инспектират мястото на въздушните удари върху къщи в
Коментари Харесай

Войната между Израел и Газа: Хамас твърди, че „най-малко 50 убити“ при израелски въздушен удар срещу училище в Газа

Изображение: Палестинци инспектират мястото на въздушните удари върху къщи в бежанския лагер Джабалия по-рано тази седмица

Sky News геолокира видео от постройка в бежанския лагер Jabalia, където се намира учебното заведение, която наподобява демонстрира десетки мъртви тела.

Кадрите демонстрират дами и деца измежду неподвижните на няколко етажа на постройката.

Много видяни хора лежаха неподвижно, заобиколени от кръв, в една развалена стая, която наподобява съдържаше и учебни бюра.

IDF сподели на Sky News, че преглежда известията за офанзивите, до момента в който Хамас ръководеното министерство на опазването на здравето също твърди, че учебното заведение Tal al Zaatar в Бейт Лахия също е било нападнато.

Директорът на Уницеф за Близкия изток, реагирайки на отчетите, сподели, че тези „ ужасни офанзиви би трябвало да спрат неотложно “.

„ Сцените на кланица и гибел след офанзивите против Ал Фахура… в Газа, убиващи доста деца и дами, са ужасяващи и ужасяващи “, разгласява Адел Ходр на X.

„ Деца, учебни заведения и приюти не са цел. Необходимо е неотложно преустановяване на огъня незабавно! "

Прочетете повече:
Израел е подготвен за „ втора фаза " на войната против Хамас - само че съчувствието понижава
ID хвърля листовки, предупреждаващи палестинците да бягат от елементи от южната част Лагерът в Газа

Джабалия е трансфорат в леговище за разселени палестинци, защото бомбардирането на територията от Израел продължава, като Хамас твърди, че повече от 12 000 души са били убити.

Текущата атака на Израел е стартирана откакто Хамас атакува страната на 7 октомври, което съгласно Израел умъртви 1200 души и остави 242 взети за заложници в Газа.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР