Изневярата е закодирана в мъжкото лице и мачовците с масивна

...
Изневярата е закодирана в мъжкото лице и мачовците с масивна
Коментари Харесай

Лицето на мъжа издава дали е склонен към изневери

Изневярата е закодирана в мъжкото лице и мачовците с солидна долна челюст, изпъкнали скули и вежди са по-склонни да кръшкат, откри австралийско изследване, оповестено във вестниците "Мирър " и "Метро ".
Изданията цитират изследване на експерти от университета в Западна Австралия. Екипът на Джилиън Роудс съумя да потвърди, че по ръбатото мъжко лице елементарно може да се планува изневярата, до момента в който по женското това на практика е невероятно.
Специалистите създали онлайн анкета с присъединяване на 592-ма мъже и 924 дами. Те трябвало да оценят фотосите на 189 души по десетобалната система в две категории - какъв брой са привлекателни и способни ли са на невярност.
Мъжете, кръшкащи на своите партньорки, вярно били разпознати от 14 % от участничките и от 16 % от участниците в опита. Това било допустимо с помощта на по-мъжествените характерности на лицата им. За погрешните дами познатите проценти били оскъдни, надлежно 4 и 3 % според от пола на респондентите.
Учените са уверени, че с еволюцията дамите са се научили посредством разпознаването на евентуалните кръшкачи да дефинират кой от тях е кадърен да сътвори по-голямо поколение и надлежно да бъде по-неблагонадежден в брака.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР