Изневярата е най-лошото нещо, което може да се случи в

...
Изневярата е най-лошото нещо, което може да се случи в
Коментари Харесай

Ето кои са най-верните зодии. Истинските майстори на верността

Изневярата е най-лошото нещо, което може да се случи в една връзка. Губим доверие в половинката и сме принудени да прекратим връзката. Затова, когато търсим сътрудник, се чудим дали ще ни бъде правилен.

Астрологията дава отговор на този въпрос. Хороскопът демонстрира кои зодии остават правилни до дъно.

Това са най-верните зодии в зодиака:

Рак

Истинските майстори на верността и предаността са представителите на зодия Рак. Семейството е най-голямата полезност за Раците. Избират любовта за собствен справочник в живота. Те търсят фамилиарност и задоволство във всяка връзка, която основават. Те са рационални в поддържането на взаимоотношения. Те рядко се вземат решение да подхващат дейности, които могат да навредят на стабилността на фамилната връзка.

Изборът на Рак за ваш сътрудник ще ви подсигурява възприятие за сигурност. Хората, родени под тази зодия, желаят непоклатимост в живота. Защитават околните си непременно. Те заобикалят романтиката и мощните усещания. Мимолетни връзки им се случват спорадично.

Козирог

Те наподобяват готини и пресметливи хора. Всъщност Козирозите са доста прочувствени и одобряват съществено всички задължения, в това число тези във връзката. Те не се вземат решение бързо да открият трайни връзки. Отнема време, с цел да се довериш на някого. Те избират първо да изградят доверие, преди да изразят възприятията си някъде преждевременно. След като намерят идеалната втора половинка, те й се отдават напълно.

Представителите на зодия Козирог одобряват изневярата доста съществено. Веднъж дадена, думата е свещена за тях.  Те се отнасят към изневярата като към неспазено заричане.  Ако въпреки всичко имат връзка, сигурно няма да я пазят в загадка.  Те ще решат да прекратят предходната връзка и едвам тогава ще стартират нова.

Телец

Никоя зодия не обича толкоз доста, колкото Телец. Тя се отличава от другите със своята емоционалност, отдаденост, грижовност и положително сърце. Въпреки това хората, родени под тази зодия, имат несъмнено предписание, когато става дума за сполучлива връзка. Те слагат секса преди всичко. Винаги го желаят и в никакъв случай не отхвърлят на колегата си. Те ще намерят щастието с човек, който има сходни цели във връзката. Когато се осъществят в тази сфера, те няма да изоставят колегата си.

Овен

Също толкоз взискателен към евентуални сътрудници е и зодия Овен. Хората под този знак обичат живота, имат неизчерпаеми ресурси от сила и непрестанно търсят нови завършения. Зодия Овен може да бъде правилен и настойчиво да седи в една връзка дълги години. Те обаче се нуждаят от точното количество тласъци. Не всеки ще може да ги следва.

Овните търсят най-вече сътрудници, които са цветни, любопитни и обичат компанията на други хора.  Те желаят да споделят с тях всеки значим миг от живота.  Те в никакъв случай няма да се отегчат от връзка, в която могат да поемат управлението и да вземат решения по най-важните въпроси, свързани със фамилията.

Лъв

Лъвовете също са правилни. Те са хора с сложни, твърди характери. Те следват благородни правила в живота. Ако се влюбят в някого, остават с него дълги години. Те не мислят да отскочат встрани, когато сътрудникът им дава възприятие за сигурност.

Лоялността и честността са източник на горделивост за Лъва. Те знаят тъкмо какво желаят от живота. Те вземат решение да имат връзка с човек, с който да прекарат умерено остатъка от дните си. Никога не простят измяната. Те го третират като едно от най-тежките закононарушения. От друга страна, щом се влюбят в някой различен, незабавно ще си тръгнат. Те не обичат да играят на два фронта.

Източник: spiritell.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР