Изневярата е най-честата причина двойката да се раздели. Може ли

...
Изневярата е най-честата причина двойката да се раздели. Може ли
Коментари Харесай

10 признака, че той ви изневерява

Изневярата е най-честата причина двойката да се раздели. Може ли да видим първите признаци и дали няма последни да разберем, това, което всички околни към този момент знаят? Може ли да разпознаем мъжа, който изневерява?
Бенедикк Ан, специалист по фамилни взаимоотношения, насочва към най-очевидните признаци в topsante.

1. Трудно може да бъде открит
От известно време вашият сътрудник непрестанно отсъства и не може да се свържете даже по мобилния. И е толкоз комплицирано да влезете по отношение на него все едно звъните на незабавния 112.

2. Не участва
До преди време сте били неразделни, впити един в различен като мида в канара под водата. Разходки, танци, готвене, вечери... Почти всичко сте правили дружно. Сега нещо се е трансформирало. И сътрудникът ви се е „ заличил “ от този кадър и се е отдръпнал.

Вие сте сама в тези действия, а той не демонстрира интерес към събирания и срещи с другари. И най-после вие отивате там сама. Друг сигнал, че край него има друга – той се впуска да възобновява връзки с далечни родственици, да вземем за пример братовчеди, които вие изобщо не познавате и даже не сте виждала. А липсва на фамилните сбирки.

3. Внезапно стартира интензивно да спортува
Спортът в никакъв случай не го е вълнувал, с изключение на, в случай че не го гледа по малкия екран. И макар, че се оплаква от корема, който „ става все по-голям “, той постоянно е предпочитал канапето пред това да се поти един до друг с вас по време на джогинга. До момента, в който в средата на зимата взема твърдо решение да стартира да спортува и всеки ден върви във фитнеса, с цел да прави плочки.

4. Любовното му минало
Вие имате съмнения, че ви изневерява, а и нищо от любовното му минало не ви успокоява. Знаете, че е измамил няколко някогашни. Познавате и тази, последната, която напусна поради вас...

Дали по природа не е по-фриволен, а не сериозен във връзките? Подмятанията на другари, че е „ сериен сваляч “ и страхът му от обвързване, усилват терзанията ви.

5. Обръща прекомерно внимание на външността си
Освен че ненадейно се е увлякъл по спорта, вашият сътрудник, който през цялото ви взаимно общуване е проявявал шопингфобия, внезапно става грижовен към външността си. И се облича по последна дума на мода. Сутрин прекарва към час в банята, с цел да излезе оттова прекрасен и секси като манекен от списание.

6. Получава SMS измежду нощ

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР